People & Performance udvider igen!

14-09-2011
Pr. 8. august fik vi otte nye medarbejdere i People & Performance. Læs mere om dem nedenfor eller find dem sammen med vores øvrige kompetente team på vores medarbejderside

Camilla Wolff  er ansat som seniorkonsulent, og hun skal arbejde med salg, træning og Business Academies samt rekruttering. Camilla kommer fra en stilling som chefkonsulent i Connectia, og har før dette fungeret som strategic account manager i Manpower. Camilla har mange års erfaring med salg, træning og ledelse. Camilla er uddannet cand.mag. i engelsk og religionsvidenskab suppleret med en lederuddannelse (forretningsforståelse) fra Mannaz. 

Carsten Juul Carlsen  er ansat som seniorkonsulent, og skal primært beskæftige sig med træning samt Business Academies. Carsten kommer fra en stilling som direktør i Danski, og har tidligere været hos bl.a. Sjælsø Gruppen og Difko. Carsten har mere end 25 års erfaring med HR og ledelse. Carsten er uddannet folkeskolelærer.

Charlotte Kehlet Godt  er ansat som seniorkonsulent. Charlotte skal arbejde med rekruttering, og hun kommer fra en tilsvarende stilling i Business Recruiting, og har endvidere tidligere arbejdet med marketing og kommunikation. Charlotte er uddannet akademiøkonom i international erhvervskommunikation og ICF certificeret coach.

Jens Duedahl  er ansat som seniorkonsulent, og han skal arbejde med ledertræning, organisationsudvikling og Business Academies. Jens kommer fra en stilling som chefkonsulent i Connectia og har mange års erfaring med strategiimplementering, forandringsledelse, facilitering af udviklingsprocesser, salgsledelse og -udvikling.  Jens har en baggrund inden for shipping og en pre MBA fra Business Institute i Aalborg.

Mads Gammelgaard Tørnqvist  er ansat som konsulent, og han skal arbejde med rekruttering. Mads kommer fra TDC, hvor han har arbejdet som konsulent, underviser og coach. Mads er uddannet HA dat. fra ASB.

Else Bartholdy  er ansat som HR-koordinator. Else kommer fra en stilling som researcher i UniqueConsult, og hun har erfaring med rekruttering, kommunikation og marketing. Else er uddannet cand.mag. i medier, kommunikation og fransk.

Marianne Skriver Nielsen  er ansat som HR-koordinator. Marianne har tidligere fungeret som praktikant hos People & Performance og er uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation.