Forhandlingsteknik

03-06-2011

Af Thomas Juul Bucholt, indkøbsdirektør, Silvan

Tre ting, der kendetegner People & Performance: Stor faglighed, engagerede medarbejdere og godt humør

Vi har brugt People & Performance til forløb i forhandlingsteknik hos os, men har også haft et par af vores nye produktchefer med på et af People & Performances semiåbne forløb. Dertil kommer, at People & Performance har undervist i Sverige for os, hos et af vores søsterselskaber.

Forløbet i forhandlingsteknik med People & Performance sikrer, at vi har en fælles referenceramme, når vi taler om forhandlingsteknikker og målopfyldelse. Det betyder, at vi kan sætte ting på dagsordenen uden først at skulle tale om, hvorledes man skal forstå det. For os er det meget værdifuldt, og det betyder, at vi hurtigt og nemt kan få nye og uerfarne folk til at stå på egne ben. Det sender resultater direkte til bundlinjen.

På vores årlige kick-off møder har People & Performance også deltaget. Efter jeg har gennemgået planerne for de kommende år, har People & Performance kunnet supplere med nyeste viden på området og genopfrisket teknikkerne. Udbyttet er rigtig godt.

Vores samarbejde med People & Performance fungerer rigtig godt. Derfor nævner jeg People & Performance, når jeg bliver spurgt, om jeg kender nogen, der kan sådan noget.

For mere information om forhandlingsteknik kontakt Torben Nørby eller Kasper Urth.