Rekruttering, ledertræning, sparring og outplacement

03-06-2011

Af Peter Boserup Lund, direktør, Jensen’s Bøfhus

Tre ord om People & Performance: Professionelle, entusiastiske og fokuserede.

Jeg omtaler gerne People & Performance i mit eget netværk. Konsulenterne i People & Performance er nogle af de bedste, jeg nogensinde har arbejdet med i min mangeårige karriere.

Lederuddannelse
Konsulenterne fra People & Performance, der fungerer som undervisere på vores lederuddannelse, har alle været ”i praktik” i en af vores restauranter. Det vil sige, at de har haft opgaver både i køkken og inde i selve restauranten med servering. De har på egen krop oplevet de ledelsesmæssige udfordringer, der er en del af dagligdagen for vores ledere.

I tilrettelæggelsen af vores ledertræningsprogram har People & Performance i samarbejde med vores HR-afdeling fundet frem til en række case stories, der nu indgår i det opgaveunivers, som vores ledere bliver trænet i.

At konsulenterne fra People & Performance har været i praktik hos os, fremgår tydeligt i undervisningen, idet vores ledere tidligt genkender situationerne, der indgår i træningen. Ofte lyder tilbagemeldingen fra lederne da også, at det er, som om underviserne er ”en del af holdet”, fordi de kender hverdagens praksis så godt.

Rekruttering
Vi har stor tillid til People & Performance, ubetinget fortjent gennem deres undervisning og deres store kendskab til forretningen. Grundet denne indsigt har der ikke været mange overvejelser i valget af dem som en af vores rekrutteringspartnere. De har fundet gode kandidater, der matcher os og de udfordringer, vi står med.

For mere information om rekruttering, ledertræning, sparring og outplacement kontakt Kasper Urth eller Torben Nørby.