People & Performance bliver medlem af det globale executive search netværk IRC Global Executive Search Partners. Medlemmer af IRC Global Executive Partners netværket har indgående og professionel viden om de lokale markeder, indsigt i trends og tendenser og er i tæt kontakt med relevante kandidatgrupper. IRC har +80 lokale kontorer fordelt over seks kontinenter, og er repræsenteret i mere end 45 lande.

”Som medlem af et af verdens største, internationale netværk af uafhængige executive search-virksomheder - IRC Global Executive Search Partners - styrker vi vores internationale profil, og vi ser frem til at kunne supportere vores internationale kunder og kunne levere talent hvor som helst i verden” siger Torben Nørby, CEO i People & Performance og fortsætter: ”Kombinationen af solid executive search-erfaring sammenholdt med en omfattende international lederudviklingserfaring, sætter os i stand til i endnu højere grad at bidrage til realisering af vore kunders forretningsmæssige ambitioner.”

Læs mere om IRC Global Executive Search Partners via link https://www.ircsearchpartners.com/ eller se videoen nedenfor. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte Director, Recruitment Anders Jørgensen eller CCO and Founding Partner Niels Prehn og høre mere om IRC og de muligheder det giver i forhold til international rekruttering.

Du kan via følgende link også læse mere om vores medlemskab af IRC Global Executive Search Partners her på siden.