Forretningsområde / Recruitment

Branche /

J. Hvidtved Larsen har gennem en række år stået overfor en ambitiøs vækststrategi og øget indtjening. Der har derfor løbende været behov for nye og dygtige medarbejdere, som kunne bidrage til den fortsatte succes. Et væsentligt element i samarbejdet mellem J. Hvidtved Larsen og People & Performance har været at rekruttere de helt rigtige medarbejdere for at skabe den ønskede fremdrift og sikre et solidt fundament af de rette profiler med de rette kompetencer.

J. Hvidtved Larsen var klar over, at de ikke kunne rekruttere via de normale kanaler, hvis momentum i forandringen skulle sikres. De ønskede derfor at indgå i et samarbejde med People & Performance for at identificere og motivere de bedste i branchen og korte procestiden fra en kandidat blev kontaktet til en kontrakt var underskrevet ned.

I tæt samarbejde med J. Hvidtved Larsen sammensatte People & Performance en rekrutteringsstrategi, hvor analyse af kritiske jobfaktorer og succeskriterier blev linket op mod den overordnede forretningsstrategi. Målet var at skabe en pragmatisk og effektiv løsning, så virksomheden blev præsenteret for kandidater, der matchede krav og kultur.

Resultatet blev, at People & Performance med succes har bidraget til at understøtte vækststrategien i en kapitalfondsejet virksomhed ved at rekruttere præcis de kandidater, der leverer resultater i deres respektive positioner. J. Hvidtved Larsen har kunnet onboarde de helt rigtige medarbejdere på betydeligt kortere tid, end hvis de selv skulle have gjort det. Yderligere sikrede processen aflastning af organisationen, der nu kunne allokere ressourcer til andre strategiske opgaver, og J. Hvidtved Larsen er netop solgt til en industriel ejer efter succesfuld vækst.


HVIDTVED-LARSEN.png
"Vi oplever en professionel samarbejdspartner der sætter sig ind i vores forretning, strategi og kultur"

Brian Stage, CEO, J. Hvidtved Larsen