Forretningsområde / Leadership Development

Branche /

 

 

 

”I marts 2020 befandt Royal Unibrew sig samme sted som det meste af Europa – midt i en Covid-19 lockdown-krise. Vores ansatte, ledere og organisation stod nu over for en ny disruptive og meget udfordrende hverdag, for at sige det mildt. Vores beslutning at modvirke krisen med en online læringsrejse i Crisis Management for Royal Unibrew-lederne globalt var den rette.

Vores ledere fik pragmatiske, men research-baserede værktøjer til at håndtere personlig ledelse i krisen, ledelse af teams og dernæst deres forretningsenhed. Derudover tillod det også lederne at mødes virtuelt, diskutere deres egen kontekst og anvende de nye tillærte værktøjer, der professionelt blev faciliteret af People & Performance.

Læringsrejsen udløste virkelig god feedback og resulterede i et konsolideret og motiveret ledelsesteam, veludrustet til at påtage sig nye udfordringer som få kendte til eller havde erfaringer med. Jeg kan varmt anbefale People & Performance og deres ekspertise inden for Leadership Development!”

 

 

 

Royal Unibrew_People and Performance

Anja Breum, Nordic HR Director, Royal Unibrew

 

 

 

 

Vil du vide mere om kriseledelse? Læs vores blogpost om "Ledelse i skyggen af Corona-krisen"