"For vores kunder og os handler rekruttering om at levere virkning og forretningsmæssige resultater gennem de kandidater vi ansætter. Punktum. Derfor er forståelse for kundens forretning og udgangspunkt, unikke kontekst og strategi helt afgørende for os at få greb om fra start, så vi kan tilrettelægge præcis den søgeproces og metode, der tilvejebringer netop de kandidater, der besidder rette adfærd og kompetencer, og som leverer den konkrete positions bidrag til strategiens realisering. Uanset om det er en funktionschef, en specialist eller en direktør."

Anders Jørgensen, Director Recruitment

 

Skræddersyet rekrutteringsforløb i jagten på talenterne 

Jagten på talenterne er for længst gået ind, og forsøget på at rekruttere de skarpeste hoveder spidser til. Men rekruttering handler ikke kun om at finde de bedste kandidater i markedet – det handler om at finde de bedste kandidater til jobbet. Og fejlrekrutteringer er en ærgerlig oplevelse, både fordi det kan mærkes på bundlinjen, men også fordi det er frustrerende for både den rekrutterede og for virksomheden.
Hos People & Performance arbejder vi med rekruttering på både organisations- og individuelt plan. Vi kan derfor hjælpe, hvad end du har et konkret behov for at ansætte én eller flere nye medarbejdere, eller hvis du er opsagt - eller blot ønsker sparring til at opnå dine karrieredrømme.

Står du over for at skulle rekruttere én eller flere nye medarbejdere sikrer vi os altid at gøre et godt forarbejde, så vi har en grundig forståelse for din virksomheds strategi og behov. Dette gør det muligt at finde netop den kandidat, som kan levere værdi i jobbet – og derfor ansætte på baggrund af positionens forretningsmæssige bidrag og ikke på mavefornemmelse. Vi udfordrer derfor også gerne organisationens drømme til kandidaterne, for at finde det bedst mulige match – og ikke bare finde en erstatning for den medarbejder, som er på vej væk.Rekrutteringsprocessen tilrettelægges og justeres efter jobbet og virksomhedens situation, så der skabes de bedste forudsætninger for at få et stærkt felt af kandidater. Og altid med det resultat for øje, at du som kunde gerne må være i tvivl om, hvem af finalekandidaterne du skal ansætte!

For yderligere information om vores rekrutteringsproces kan du kontakte
Director Recruitment Anders Jørgensen eller Team Manager Heidi Forsberg Bertelsen.

05_stemning_content.jpg