"For vores kunder og os handler rekruttering om at levere virkning og forretningsmæssige resultater gennem de kandidater vi ansætter. Punktum. Derfor er forståelse for kundens forretning og udgangspunkt, unikke kontekst og strategi helt afgørende for os at få greb om fra start, så vi kan tilrettelægge præcis den søgeproces og metode, der tilvejebringer netop de kandidater, der besidder rette adfærd og kompetencer, og som leverer den konkrete positions bidrag til strategiens realisering. Uanset om det er en funktionschef, en specialist eller en direktør."

Anders Jørgensen, Head of Recruitment

 

Skræddersyet rekrutteringsforløb i jagten på talenterne 

Jagten på talenterne er for længst gået ind, og forsøget på at rekruttere de skarpeste hoveder spidser til. Men rekruttering handler ikke kun om at finde de bedste kandidater i markedet – det handler om at finde de bedste kandidater til jobbet. Og fejlrekrutteringer er en ærgerlig oplevelse, både fordi det kan mærkes på bundlinjen, men også fordi det er frustrerende for både den rekrutterede og for virksomheden.
Hos People & Performance arbejder vi med rekruttering på både organisations- og individuelt plan. Vi kan derfor hjælpe, hvad end du har et konkret behov for at ansætte én eller flere nye medarbejdere, eller hvis du er opsagt - eller blot ønsker sparring til at opnå dine karrieredrømme.

Står du over for at skulle rekruttere én eller flere nye medarbejdere sikrer vi os altid at gøre et godt forarbejde, så vi har en grundig forståelse for din virksomheds strategi og behov. Dette gør det muligt at finde netop den kandidat, som kan levere værdi i jobbet – og derfor ansætte på baggrund af positionens forretningsmæssige bidrag og ikke på mavefornemmelse. Vi udfordrer derfor også gerne organisationens drømme til kandidaterne, for at finde det bedst mulige match – og ikke bare finde en erstatning for den medarbejder, som er på vej væk.Rekrutteringsprocessen tilrettelægges og justeres efter jobbet og virksomhedens situation, så der skabes de bedste forudsætninger for at få et stærkt felt af kandidater. Og altid med det resultat for øje, at du som kunde gerne må være i tvivl om, hvem af finalekandidaterne du skal ansætte!

For yderligere information om vores rekrutteringsproces kan du kontakte
Head of Recruitment Anders Jørgensen eller seniorkonsulent Heidi Forsberg Bertelsen.

05_stemning_content.jpg

Finalevurdering

Står du tilbage med to stærke kandidater til en stilling, og har du ikke lyst til at vælge én af dem kun baseret på din mavefornemmelse? Uanset om kandidaterne er fundet internt i virksomheden, eller eksternt, så er det vigtigt, at få valideret deres kompetencer, så du er sikker på at få valgt den rette kandidat, der kan levere de resultater i jobbet du er jagt efter.

Karriererådgivning

Er det tid til nye udfordringer? Overvejer du et karriereskifte eller helt at skifte karrierespor? At skifte job eller retning er en stor beslutning, og det kan være svært at vurdere, hvad der skal til for at nå målet.

Outplacement

Står du over for at skulle afskedige? Afskedigelse af en eller flere medarbejdere er en svær samtale og proces for alle ledere. Men en god og nøje planlagt proces fra virksomhedens side sikrer, at kommunikationen tilpasses formålet og at den/de opsagte derfra oplever en professionel proces som giver dem de bedste forudsætninger for at komme godt videre. Til gavn for den opsagte og for virksomheden.

Executive Search & Selection

De rette medarbejdere er af afgørende betydning for din virksomheds performance, og fejlansættelser kan være en bekostelig affære og ikke mindst ærgerlig oplevelse – både for virksomheden og for kandidaten. Vi arbejder både med Executive Search & Selection og Search & Selection. Vores Executive Search & Selection-proces er omfattende og metodisk, for at finde de tunge, stærke og kvalificerede kandidater. Og vores Search & Selection-proces og tilgang er kendetegnet ved en grundlæggende antagelse om, at ”one size does not fit all”.

 

Assessment

Hvis der skal besættes flere stillinger på én gang, kræver det nøje planlægning og et solidt overblik over processen. Ved at ansætte et større antal medarbejdere på én gang, risikerer man nemlig i farten at lave ikke blot én, men flere fejlansættelser – og det er dyrt og en negativ oplevelse for alle parter. Vi har solid erfaring med facilitering og styring af assessment centres, hvor vi har mange kandidater i proces til få stillinger.

Job & Karriere

Vi har stor ekspertise inden for rekruttering. Vi varetager rekrutteringsprocessen for en række små såvel som store internationale virksomheder. Aktuelle jobopslag kan du finde under Job & karriere. Her kan du også tilmelde dig vores jobagent, og få besked, når der dukker jobmuligheder op, der matcher dine ønsker.