Salgsakademi

Er kompetenceudvikling af jeres sælgere linket direkte til virksomhedens strategi? En organisations evne til at præstere afhænger i høj grad af kompetencer og attitude. Udviklingen af fælles tilgange og metoder samt fælles forståelse som gennemsyrer salgsorganisationen er løftestang til mere salg og højere indtjening. Et salgsakademi er et udviklingsforløb hvor jeres sælgere uddannes i samme metoder, forståelser og tilgange- nøje tilrettelagt og sammensat til at understøtte forretningsstrategien.

Fælles struktureret salgstilgang

Vi hæver barren for hele salgsorganisationen og sætter jeres udvikling i system, forankrer udviklingen og arbejder med længerevarende skræddersyede forløb. Indholdet bliver udviklet, så det matcher jeres kunder, kanaler og salgskoncepter – og så er der sammenhæng på tværs af salgsprocessen. Sælgerne får en fælles salgsværktøjskasse, der matcher købscentrene ved kunderne, en fælles struktureret salgstilgang samt et fælles sprog om, hvordan I tilgår markedet samtidig med at læring og adfærd fastholdes og udvikles via online læringsplatform.

Ønsker du at vide mere? Kontakt venligst seniorkonsulent Søren Thygesen eller Director, Commercial Excellence Camilla Wolff.

Du kan læse mere om vores udvikling af salgskompetencer eller du kan lære mere om vores LEAP-læringsproces, der sikrer, at alle deltagere på et træningsforløb bliver involveret, motiveret og engageret, hvilket vil gøre dem i stand til at implementere deres i læring i hverdagen. På den måde kan vi forankre læringen hos deltagerne og hos organisationen og sikre at ’we make it stick’.

Lederudvikling

Bruger I kompetenceudvikling strategisk? Får I nok ud af jeres ledertræning? Eller er jeres lederkurser spild af penge? Læs mere om vores udviklingsforløb.

LÆS MERE

 

Læs mere om vores andre forretningsområder 

Strategy & Business Development

Ledership Development

Business Research

Recruitment


Læs også mere om vores Leadership Performance Project