Købscenterbearbejdning

Hvem er købscentrene I arbejder med? Hvilke strenge har I at spille på, når I skal påvirke købscentrene? Vi afdækker hvilke købscentre, der arbejdes med, hvilke holdninger der ligger hos dem og hvilke tiltag, der skal til for at få skabt størst mulig købsvillighed. Sammen med købscentrene arbejder vi med pain- og gain-chains for at sikre det fulde overblik over, hvilke stakeholders der kan påvirke salget i positiv eller negativ retning og dermed, hvordan vi kan bidrage til, at bearbejdning af stakeholders sker der, hvor det giver mest effekt.

Fælles struktureret salgstilgang

Vi hæver barren for hele salgsorganisationen og sætter jeres udvikling i system, forankrer udviklingen og arbejder med længerevarende skræddersyede forløb. Indholdet bliver udviklet, så det matcher jeres kunder, kanaler og salgskoncepter – og så er der sammenhæng på tværs af salgsprocessen. Sælgerne får en fælles salgsværktøjskasse, der matcher købscentrene ved kunderne, en fælles struktureret salgstilgang samt et fælles sprog om, hvordan I tilgår kunden samtidig med at læring og adfærd fastholdes og udvikles via online læringsplatform.

For mere information kontakt Director, Commercial Excellence Camilla Wolff eller seniorkonsulent Søren Thygesen
Du kan også læse mere om vores LEAP-tilgang, salgsakademi, salgskompetencer og Key Account Management

 

Effektik tilgang til læring

Effektiv og profitabel læring engagerer, motiverer og forankres i hverdagen! Vi har udviklet vores egen unikke tilgang til læring som vi kalder LEAP.

LÆS MERE

 

Salgstrappen

Hvilke kompetencer har din salgsorganisation brug for at arbejde med? Hvor i salgsforløbet er I stærke, og hvor hopper kæden af? At arbejde målrettet med salgstrappen betyder, at I får et overblik over kompetencer, og hvilke holdninger der driver succes i de forskellige faser i salgsforløbet og dermed kan sætte træning ind der hvor det nytter allermest og giver størst udbytte.

For mere information kontakt Director, Commercial Excellence Camilla Wolff eller seniorkonsulent Søren Thygesen.

Du kan også læse mere om vores LEAP læringsproces, salgsakademi, salgskompetencer og Key Account Management.

Læs mere om vores andre forretningsområder 

Strategy & Business Development

Ledership Development

Business Research

Recruitment


Læs også mere om vores Leadership Performance Project