I People & Performance er vi førende i at kunne hjælpe vores kunder med at omsætte deres vision og værdier til realiserbare mål (objectives). Vi udfordrer vores kunder på deres mission, deres "Purpose in Life – The Why" for at kunne hjælpe dem med at sikre deres markedsposition. Dette sker igennem en total strategiproces, hvor vi med faciliterende og eventuelt også drivende hånd hjælper vores kunder med at omsætte strategien til en taktisk implementeringsplan med 100% fokus på eksekvering. Når vi er førende i at realisere værdi igennem en kompetent strategieksekvering og udvikling af vores kunders forretning, er det, fordi vi har et tæt samarbejde med vores lederudviklings-, salgsudviklings- og rekrutteringsteams, som sammen med os kompetenceudvikler hele organisationen. Vores motto er: V-M-O-S-T-O – Vision, Mission, Objectives, Strategy, Tactical and Organisational Power to our Customers!

Torben Nørby, CEO & CO-founder

"Mere end ti års erfaring med strategi- og forretningsudvikling"

Siden People & Performance's start i 2004 har strategi- og forretningsudvikling været en del af vores kerneforretning. Sammen med resultatdrevne virksomheder, udvikler vi strategier, der optimerer virksomhedernes præstation. Vores eksperters viden spænder vidt inden for strategiudvikling, lige fra det grundlæggende arbejde til udvikling og implementering af en strategi – og forretningsudvikling er første punkt på dagsordenen.

Vi arbejder med resultatdrevne virksomheder på tværs af geografi, brancher og organisationer.

Geografi

Vi arbejder over hele Europa, i Mellemøsten, Nord-, Central- og Sydamerika samt i Asien.
Vi har en fleksibel tilgang, der gør, at vi kan levere hos eller tæt på kunden, alt efter hvad der vurderes at være bedst i forhold til den enkelte proces.

Brancher

Vi har stor erfaring fra mange forskellige brancher. Det betyder, at vi byder ind med friske perspektiver og forretningsindsigt.

Organisationer

Vi har et tæt samarbejde med vores kunder, uanset om det er store, internationale selskaber, små og mellemstore virksomheder eller opstartsvirksomheder. Private equity-fonde, bestyrelser og topledelser bruger os som samarbejdspartnere.

Vi kombinerer vores fagområder på kryds og tværs for at opnå den bedste synergieffekt.

Vores strategigrundlagsprocesser og vores ekspertise inden for ledelse kan forstærke hinanden

Vores strategiudviklingsprocesser spiller godt sammen med vores erfaring inden for forretningsanalyse

Vores implementeringsprocesser kan bruge ting fra vores store rekrutteringsviden, og

Vores forretningsudviklingsprocesser kan trække på vores erfaring med salgsudvikling

...Alt sammen for at opnå den bedste synergieffekt.

For mere information om strategi- og forretningsudvikling kontakt direktør og medstifter Torben Nørby.

Tænk HR-outsourcing ind i forretningsstrategien

Mere tid til kerneforretningen er ofte mantraet, når det gælder outsourcing. Læs vores blog om behovet for nødvendigheden af et klart blik på den fremtidige strategi.

LÆS MERE