Danni Pharao Munk

Senior Consultant

Denmark

Jeg har i 14 år været officer i forsvaret, hvor jeg har været med til at uddanne og udvikle ledere og mellemledere. Udover officersuddannelsen har jeg en Executive MBA fra DTU med fokus på innovation og forretningsledelse.

Derudover har jeg erfaring fra medicinalindustrien som Head of Operations på tværs af to brands og fire lande med fokus på øget effektivitet og høj medarbejdertrivsel. Her varetog jeg opgaver som personaleledelse, forretningsudvikling, procesoptimering, kundedialog og support med større key accounts.

Jeg tror på, at ledelse som kompetence er en faglighed i sig selv. For nogle er ledelse en naturlig evne til at samle mennesker om at løse en opgave, mens det for andre er en evne, man kan udvikle ved at vække en forståelse for, hvad der i sandhed motiverer og inspirerer det enkelte individ i en medarbejdergruppe til at tage ansvar for den fælles opgaveløsning.

Jeg har også erfaring med start-up, da jeg var medstifter og administrerende direktør for en virksomhed, der udviklede banebrydende ny teknologi til forsvarsindustrien med miljømæssig bæredygtighed i fokus.

Mine mange erfaringer bruger jeg dagligt til at understøtte og udvikle vores kunders potentiale.

Senior Consultant, People & Performance

Co-Founder & CEO, Cph InnoTech

Head of Operations, WS Audiology

Operations Manager, Widex

Linieofficer, Forsvaret

Kontakt

Telefon

Email

Linkedin

Se profil