06/10/2022

Hvilke DiSC-produkter tilbyder People & Performance?

People & Performance tilbyder en lang række Everything DiSC-produkter, som hver især har til formål at optimere menneskers adfærd for at kunne forbedre intern kommunikation, teamwork og produktivitet i organisationer.

Vil du vide mere?

Danni Pharao Munk

Danni Pharao Munk

Senior Consultant

dpm@pphr.com

+45 5194 2009

Se profil

People & Performance tilbyder en lang række Everything DiSC-produkter, som hver især har til formål at optimere menneskers adfærd for at kunne forbedre intern kommunikation, teamwork og produktivitet i organisationer. På vores webshop kan du tilgå People & Performances udbud af DiSC-produkter.

”Fagfolk inden for HR og talentstyring bruger Everything DiSC til at udvikle enkeltpersoner inden for ledelse, ledelsestræning, salgstræning og teambuilding”, lyder det fra Wiley, People & Performances DiSC-udbyder. Everything DiSC er dermed et personligt læringsværktøj, som har en direkte og vedvarende effekt på menneskers præstationer og organisationers kulturer.

Læs med og bliv klogere på de forskellige Everyhing DiSC-produkter.

Everything DiSC-produkter

People & Performance udbyder en række forskellige Everything DiSC-produkter, der kan hjælpe jer med at skabe forandring på arbejdspladsen. Når I skal vælge et DiSC-produkt, er det en god idé at tage udgangspunkt i den udfordring, I vil sætte fokus på.

Styrk interne relationer med Everything DiSC Workplace

Everything DiSC Workplace (EDW) bruges primært til øget selvforståelse, teambuilding, tillidsskabelse, karriereudvikling, konflikthåndtering, samt til at styrke generel ledelse og lederskab. EDW giver dermed værdifulde indsigter i egne præferencer og andres (foretrukne) præferencer. På den måde giver EDW grobund for at styrke dine relationer på arbejdspladsen gennem en personaliseret vurdering af, hvordan enkelte medarbejdere agerer og kommunikerer i arbejdssammenhænge.

Få et visuelt overblik over dit team med Everything DiSC Team View

Ønsker du desuden et øjebliksbillede og et visuelt overblik over et teams individuelle DiSC-profiler, er Everything DiSC Team View et nyttigt produkt. Produktet giver et indblik i, hvor et team befinder sig på et DiSC-kort. Det skaber et enkelt og effektivt overblik til at skabe dialog om, hvordan teamet samarbejder og kommunikerer, og hvordan dette kan udvikles.

Forbedr salg og kunderelationer med Everything DiSC Sales Profile

Everything DiSC Sales Profile anvendes til at forbedre salg, kundeservice, samt til at udvikle rådgivere og alle, der arbejder med kunderelationer. Profilen inkluderer også forståelsen af kunder og service-tagere, så sælgere/service-givere kan indgå i en bedre og mere effektiv kontakt med deres kunder/service-tagere.

Udvikl team og kultur med Everything DiSC Group Culture Report

Hvis du ønsker at udvikle teamet og teamets kultur, bør du se nærmere på Everything DiSC Group Culture Report. Her får du en bedre forståelse for de fordele og ulemper, en gruppes DiSC-kultur bærer med sig. Samtidig fungerer profilen også som et redskab til at skabe forståelse for DiSC-kulturens virkning på gruppemedlemmerne, samt dens indflydelse på risikovillighed og beslutningsprocesser.

Få overblik, sammenlign og lær af medarbejdernes DiSC-profiler

En Everything DiSC Facilitator Report giver et overblik over en gruppe medarbejderes DiSC-profiler. Denne inkluderer navn og type af profil for hver deltager, og den kan derfor bruges til at forstå, hvordan forskellige DiSC-profiler påvirker en organisationskultur. Produktet er dermed designet til at hjælpe facilitatoren af DiSC-sessionen med at forstå diversiteten af interpersonelle DiSC-stile i et team.

En Everything DiSC Comparison Report er et sammenligningsprodukt, der giver medarbejdere mulighed for at sammenligne deres personprofiler. Sammenligningen hjælper medarbejdere med at opdage og forstå, hvordan man bedst muligt arbejder sammen. Produktet bruges især til teambuilding – særligt i nye teams – fordi rapporten giver en god forståelse for kollegers adfærd, præferencer og kommunikationsmønstre.

Slutteligt er The Five Behaviours of a Cohesive Team en læringsoplevelse, der giver medarbejdere mulighed for at opnå succes i teams ud fra en forståelse af fem tilgange til team-arbejdet. Ved hjælp af viden om fem forskellige typer adfærd kan team-medlemmerne få indsigt i, hvordan et team spiller godt sammen, så der skabes et højt-ydende og velfungerende team, der – sammen – kan træffe effektive beslutninger.

Køb DiSC-produkter på vores webshop.

People & Performance tilbyder et bredt udvalg af DiSC-produkter, som hver især har til formål at optimere menneskers adfærd for at forbedre intern kommunikation, teamwork og produktivitet i organisationer.

Produkter efter behov

People & Performance tilbyder produkter efter internt behov. Derfor er det muligt for virksomheder at købe produkter, der giver dem størst værdi og er skræddersyet til internt behov.

Jesper Staack Krab, partner i People & Performance, kommenterer på, hvilke produkter fra webshoppen, der er særligt relevante fra et virksomhedsperspektiv:

”Det afhænger af behovet. Der er blandt andet leder-, team-, og forretningsudviklingsbehov, som alle produkter kan bruges til. DiSC vil måske være det samme, men det vil rettes ind i en anden kontekst baseret på behov”.

For dermed at sikre brugernes værdioplevelse, faciliterer og leverer People & Performance DiSC-sessioner, fordi vi oplever, at velkomponerede teams forbedrer præstation, og derfor anbefaler vi, at der lægges stor vægt på team-sammensætningen. People & Performance hjælper dermed virksomheder med at udvikle ledere, teams og hele organisationer ved at fokusere på, hvordan medarbejderes DiSC-profiler arbejder bedst sammen.

BLIV INSPIRERET OG FÅ MERE VIDEN

Vores blog