Kristian Bøhrk Andersen

HR assistant

Denmark

Jeg er studerende på tredje semester af kandidatuddannelsen i International Virksomhedskommunikation på Syddansk Universitet i Odense, hvorfra jeg også fuldførte min bachelorgrad i Amerikanske Studier med sidefag i Marketing, Branding og Kommunikation. Jeg har en passion for kultur, kommunikation og human relations, og det er også disse temaer, jeg har fået det største indblik i på mine uddannelser.

Hos People & Performance er det muligt for mig at udforske mine akademiske interesser på et mere praktisk og professionelt plan. Jeg hjælper vores erfarne konsulenter med daglige opgaver, og jeg stræber efter at arbejde meget detaljeorienteret, så vores konsulenter kan levere de bedste resultater.

HR Assistant, People & Performance

Matchday Employee, Odense Sport & Event

Master’s degree, International Business Communication

Student Mentor, University of Southern Denmark

Bachelor’s degree, American Studies

Kontakt

Telefon

Email

Linkedin

Se profil