Maksimér dit Leadership Academies med People & Performance: Three Strategic Choices for Leadership Academies

mar 13, 2023

Ønsker du at opbygge eller revidere dit ledelsesakademier? Hos People & Performance ved vi, hvor vigtigt det er at sikre, at dine ledere lærer de rigtige færdigheder for at slå dine konkurrenter. Derfor har vi lavet e-bogen “Tre strategiske valg for Leadership Academies”, som giver indsigt i de strategiske valg, HR-direktører og Chief Learning Officers kan træffe for at sikre, at deres ledelsesakademier understøtter den specifikke læring, som deres organisationer har brug for at tilegne sig.

I første del af vores e-bog fokuserer vi på at skabe en klar “line og sight” mellem dine forretningsresultater og dit ledelsesakademi. Ved at træffe strategiske beslutninger om de forretningsresultater, du ønsker at påvirke, de ledelseskompetencer der vil drive disse resultater, og hvilke interventioner der bedst udvikler disse ledelseskompetencer, kan du sikre, at dit ledelsesakademier ikke bare er en generisk tilgang, men en skræddersyet tilgang, der styrker “synsfeltet” mellem dine læringsinterventioner og din organisations strategi.

Vi giver dig praktiske trin, der kan hjælpe dig med at træffe disse strategiske valg, herunder seks spørgsmål, der kan vejlede dig. Ved at starte med målet for øje, identificere de ønskede resultater og forstå din virksomheds strategiske prioriteter kan du skabe et Leadership Academy, der giver dig en bæredygtig konkurrencefordel.

Download vores e-bog for at få mere at vide, og lad People & Performance hjælpe dig med at maksimere dit ledelsesakademi.

Nøglen til en vellykket ledelsesakademi er at forstå organisationen, medarbejderne og præstationsbehovene.

Ledelsesakademier

Dr. Torben Nørby diskuterer, hvordan ledelsesakademier skræddersys til at passe til en organisations specifikke behov.
Processen involverer forståelse af organisationens strategi, funktion, ledelsesprincipper og kompetencer for at etablere et konsistent ledelsescurriculum. Herefter udvikles værktøjskassens tilgange og metoder til at imødekomme organisationens specifikke behov og udfordringer.

Torben understreger, at der ikke findes en standardtilgang til lederakademier, og at skræddersyning er afgørende for effektiv uddannelse. Organisationens sammensætning, dens kulturelle mangfoldighed og præstationsmiljøet er alle faktorer, der skal tages i betragtning ved udformningen af et lederakademi.

Nøglen til en vellykket ledelsesakademi er at forstå organisationen, medarbejderne og præstationsbehovene.

Vil du se, hvordan teori omsættes til praksis?

People & Performance har sammen med Unifeeder udviklet Unifeeder Academy, der er en kursusrække som består af uddannelse for deres nøglepersoner i organisationen.

GET INSPIRED AND IMPROVE YOUR KNOWLEDGE!

Our blog