Marianne Duelund Frahm

Senior Consultant

Denmark

Du er ikke leder, hvis der ikke er nogen, der følger dig. Derfor skal nutidens ledere være klædt på til de opgaver, de skal løse.

Jeg brænder for at udvikle mennesker. Motivationen i mit arbejde er den proces og udvikling, der sker igennem et træningsforløb og det at se, hvordan medarbejdere vokser med opgaverne og blomstrer, når deres fulde potentiale bliver forløst.

Success for mig er at se, at mit arbejde gør en positiv forskel og skaber værdi for de mennesker, virksomheder og teams, jeg arbejder med.

I mit arbejde som seniorkonsulent trækker jeg på min erfaring fra transport- og logistikbranchen, hvor jeg i mange år har arbejdet med salg og salgsledelse og ved, hvor stor en forskel, det gør, når medarbejdere og ledere er klædt korrekt på til de opgaver, der skal løses.

Senior Consultant, People & Performance

Head of BC Sales, DHL Global Forwarding

Senior Account Executive, FedEx Express

Boardmember, Artlinco

Key Account Manager, DSV Air & Sea

Kontakt

Telefon

Email

Linkedin

Se profil