Mathias Øxenholt Thomasen

HR Assistant

Denmark

Jeg er en passioneret psykologistuderende, der som følge af min store interesse i ledelses- og organisationsudvikling, er i praktik hos People & Performance, som led i min kandidatuddannelse.
I mit relativt korte arbejdsliv har jeg arbejdet både i Danmark og udlandet, og har en international tilgang til mit arbejdsliv. Jeg er ambitiøs, men også opmærksom på, at jeg fortsat har meget at lære for at kunne arbejde med lederskab og organisationer på det højeste niveau.
Stærkt lederskab er en vital del af at sikre organisationens optimale udvikling, og jeg ønsker at understøtte den udvikling både gennem brugen af mine teoretiske erfaringer med ledelse fra et psykologisk perspektiv samt mine erfaringer fra praksis. Ledere og lederaspiranter har brug for at være opmærksomme på følgevirkningerne af deres lederskab, og hvordan de kan forbedre det.
Ved at arbejde aktivt med forskellige organisatoriske og ledelsesmæssige udviklingsopgaver, ønsker jeg at levere kvalitetsarbejde af øverste hylde for at understøtte konsulenternes arbejde og i sidste ende bidrage til stærkere lederskab hos vores kunder og skabe stærkere organisationer.

Kontorassistent, Infineon Technologies AG

HR Studentermedhjælper, Ankestyrelsen

Kontakt

Telefon

Email

Linkedin

Se profil