"Jeg motiveres af at kunne kombinere min erhvervsøkonomiske baggrund med min psykologfaglige viden i løsninger, der skaber værdi for både kolleger og kunder"

Med en erhvervsøkonomisk baggrund var jeg ikke i tvivl om, hvilken retning jeg ville gå, da mine interesser for forandringsledelse og medarbejderudvikling ledte mig til at studere psykologi. På kandidaten i psykologi på Aalborg Universitet følger jeg et professionsprogram med særlig fokus på arbejds- og organisationspsykologi, konsultation og coaching. Jeg motiveres af at kunne kombinere min erhvervsøkonomiske baggrund med min psykologfaglige viden i løsninger, der skaber værdi for både kolleger og kunder.

Jeg arbejder mod at forene min interesse i den menneskelige psyke med min interesse i forretning og organisationsudvikling.

Som studentermedhjælper hos People & Performance inddrages jeg i arbejdsopgaver inden for kommunikation, ledelsestræning og rekruttering, hvor jeg får mulighed for at opbygge erfaring og kompetencer inden for disse felter samt anvende min psykologiske og erhvervsøkonomiske forståelse i praksis.

HR Assistant, People & Performance A/S


Praktikant, People & Performance A/S


Studenterkonsulent, Dansk Magisterforening


Frivillig aktivitetsleder, Ungdommens Røde Kors


Tastemedarbejder, Comway Distribution A/S


Resource Management Assistant, Damco

LinkedIn