"Kulturen står altid højt på min agenda, da det netop er denne, som danner grundstenene for vores tætte samarbejde mellem Relations & Support og konsulenterne"

Jeg motiveres af at bringe andres styrker og forcer i spil for derved at skabe bedst mulig performance og resultater. Jeg tror på, at realistisk målsætning og involverende ledelsesstil skaber trivsel og retning, hvilket giver de bedste betingelser for at opnå resultater og nå de mål, der skaber værdi.

Ud fra et forretningsorienteret synspunkt arbejder jeg med fokus på helheden i forhold til prioritering af ressourcer. Med mange års erhvervserfaring fra mellemstore og store internationale virksomheder har jeg stor erfaring i at udvikle og kvalitetssikre forretningen gennem forskelligartede projekter for derved at sætte endnu højere standarder, service og kvalitet for såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.

Kulturen står altid højt på min agenda, da det netop er denne, som danner grundstenene for vores tætte samarbejde mellem Relations & Support og konsulenterne. Vores stærke kultur er også limen, som samler de mange forskellige kompetencer og personligheder til én komplet enhed.”

Director, Relation & Support, People & Performance A/S


Executive Assistant to CEO Northern Europe, JELD-WEN A/S


Personal Assistant to CEO kk-group a/s, kk-electronic a/s


Marketingkoordinator/PA, kk-electronic a/s


Marketingmedarbejder, AOF Center Herning A/S

LinkedIn