Som HR-assistent hos People & Performance får jeg mulighed for at se bagved liggende processer og en spændende læring fra erfarne erhvervsfolk.

Som HR-assistent hos People & Performance får jeg mulighed for at se bagved liggende processer og en spændende læring fra erfarne erhvervsfolk. Det er super spændende endelig at skifte bøgerne ud med virkeligheden og danne sig så meget erfaring på egne initiativer samt igennem de ansatte hos People & Performance.

Jeg er i gang med en professionsbachelor i Value Chain Management som foregår på engelsk i Århus. Jeg har prøvet kræfter med forskellige typer af opgaver for virksomheder som ECCO og Arla Rødkærsbro igennem min uddannelse. Jeg derfor bidrage med mine evner til projektstyring, forandringsledelse mm. Jeg brænder kort sagt for optimering og forbedringer af diverse forretningsprocesser.

Jeg er optaget af strategi og ledelse og ser gerne mig selv arbejde med dette i min fremtid. Jeg synes at udvikling og det at kunne forbedre noget er meget spændende og motiverende for mig.

Mine arbejdsopgaver som HR-assistent består blandt andet i at medvirke i forskellige online samt virtuelle webinarer. Derudover vil jeg hjælpe til med håndtering af ordreudfyldelse fra websalg, rettelse og forbedringer af PowerPoints og en lang række andre ad-hoc opgaver.

Jeg har en meget åben og imødekommende tilgang til mine kollegaer og jeg er en medarbejder, der byder ind med et positivt mindset. Jeg har en masse mod på at lære nyt, både i samarbejde med mine kollegaer og i de arbejdsopgaver jeg skal løse på egen hånd. Jeg er drevet af lysten til at skabe gode resultater og jeg står derfor altid klar til at hjælpe mine kollegaer.

Eget marketing selskab (SPS)


Via University College


HHX

LinkedIn