"Jeg drives af at skabe de rette indsigter, der kan sikre brobygning mellem ledelse og medarbejdere eller udvikle relationen mellem virksomheder og deres markeder"

Mit fokus er at sikre fremdrift for virksomheder og organisationer gennem oversættelse af indsigter til relevante og vigtige indsatser og aktiviteter – ”conversion to action”. Fra mit synspunkt er den dybdegående forståelse for behov og mennesket bag holdninger grundstenen for udvikling og strategiske indsatser.

Jeg drives af at skabe de rette indsigter, der kan sikre brobygning mellem ledelse og medarbejdere eller udvikle relationen mellem virksomheder og deres markeder. Det er afgørende for mig, at data og informationer omdannes til handlingsorienterede aktiviteter, som skaber afsættet for den videre forretning og forbedrer performance i virksomheden. Derfor er der altid fokus på bindeleddet mellem aktiviteterne og medarbejder- og lederadfærd og -kompetencer.  

I People & Performance har jeg ansvaret for Business Research, som sikrer det rette grundlag for vores andre forretningsområder – uanset om det er forretnings- og organisationsudvikling, lederudvikling eller salgsudvikling . Jeg har stor erfaring med at designe og gennemføre alle former for interne og eksterne analyser og undersøgelser – fra små, korte performancemålinger til længerevarende og kontinuerte projekter. Jeg motiveres af at skabe den afgørende viden, der kan hjælpe vores kunder med at træffe komplekse beslutninger og skabe fremdrift og udvikling

Director, Business Research, People & Performance A/S


Senior Consultant & Partner, Wilke A/S


Senior Consultant, Wilke A/S


Research Consultant and Project Manager, Wilke A/S

LinkedIn