"Vi arbejder utrætteligt netop med at udvikle metoder, facilitere workshops og designe trænings- og uddannelsesforløb, der sikrer, at de indhentede data, informationer og indsigter får den ønskede effekt og øger performance"

Det er ikke analyserne, målingerne og testresultaterne, der er interessante, men hvad vi bruger resultaterne til, og hvordan vi bruger dem. Vi er sikkert alle enige i det statement, men hvad så?

Der er stadig brug for en god og kvalificeret rådgivning, når man skal vælge, hvilke test og analyser der skal laves, og hvad indholdet skal være – således at de data, informationer og indsigter, man får, er direkte brugbare og hjælpsomme i forhold til de forretningsmæssige, organisatoriske eller menneskelige opgaver, man står med.

Men når den del er på plads, ligger der typisk et pænt stort stykke arbejde i at få brugt data, informationer og indsigter til at øge performance. Fordi det er nu, der skal ændres vaner, tænkemåder, holdninger og adfærd. Så bliver rapporten måske lagt ned i skuffen til den dag, man har tid til at se nærmere på den. Ikke nødvendigvis hos dem, der har bestilt analysen, men hos dem, der skal implementere den, oversætte den til hverdagens adfærd.

I People & Performance er jeg en del af teamet, der arbejder med forretnings- og organisationsanalyser, nationalt og internationalt.

Vi arbejder utrætteligt netop med at udvikle metoder, facilitere workshops og designe trænings- og uddannelsesforløb, der sikrer, at de indhentede data, informationer og indsigter får den ønskede effekt og øger performance.

Vi benytter os af lige dele forretningsforståelse, organisationsforståelse og menneskeforståelse og arbejder med de nyeste metoder inden for både analyser og forandringsledelse.

Med min baggrund i den psykologiske videnskab er jeg konstant på opdagelse i, hvad der stimulerer og driver udviklingen i den ønskede retning hos det enkelte menneske, i det enkelte team og den enkelte organisation.
Seniorkonsulent, People & Performance A/S

Partner, Avanti People


Consulting Partner, Ankerhus


Partner og medstifter, VIA Design


Partner, Avanti People


Partner, Trivium


Direktør, Enterprise IG Denmark


Principal Consultant, PA Consulting


Afdelingsleder, AIM Markedsanalyse 

LinkedIn