"Som konsulent motiveres jeg af at flytte mennesker og organisationer i den rigtige retning. For mig handler udvikling om at skabe mest mulig værdi og fremdrift for både medarbejdere, ledere og organisationer"

Som konsulent motiveres jeg af at flytte mennesker og organisationer i den rigtige retning. For mig handler udvikling om at skabe mest mulig værdi og fremdrift for både medarbejdere, ledere og organisationer.
I mit arbejde trækker jeg både på min akademiske baggrund som Master of Arts in Corporate Communication & HR og min erfaring som konsulent, og jeg mener, at effektiv dialog og samarbejde er essentielt for organisationers succes. Med stort engagement og målrettethed stræber jeg efter altid at levere resultater af højeste kvalitet".

I rollen som projektleder designer, tilrettelægger og driver jeg udviklingsprogrammer, medarbejderundersøgelser og HR-processer for både store og små virksomheder. Herudover driver og udvikler jeg vores online læringsrum LEAP, som understøtter læring og udvikling på tværs af hele HR-paletten.
Seniorkonsulent, People & Performance A/S

Projektleder, People & Performance A/S


Konsulent, People & Performance A/S


Praktikant, People & Performance A/S


Studentermedhjælper, AU Career, Business and Social Sciences (tidl. ASB Karrierecenter)


Kontorassistent, Curia Management ApS

LinkedIn