"Hos People & Performance arbejder vi med at få både virksomheder og de enkelte medarbejdere til at trives og udvikle deres potentialer – det er den største motivation for mig!"

At få det bedst tænkelige ud af enhver situation er grundlæggende for mig, både som privatperson og i endnu højere grad professionelt. 

I rekruttering finder vi den rigtige person på det rigtige tidspunkt til at løse de rigtige opgaver – det bedste match kan gøre en verden til forskel. I fastholdelse og motivering af medarbejdere har vi øje for den enkeltes kompetencer og ønsker, så vi kan gøre brug af alle de kræfter, der allerede er i organisationen. Kan man give sine ansatte lyst til at gøre deres bedste i virksomhedens interesse, er man nået vidt!

Outplacement er en chance for at se frustration og skuffelse afløst af lysten til at se nye muligheder og få ny inspiration. Her giver vi mennesker blik for egne kvalifikationer og muligheder, og selvfølgelig værktøjer til jobsøgningen.

Hos People & Performance arbejder vi med at få både virksomheder og de enkelte medarbejdere til at trives og udvikle deres potentialer – det er den største motivation for mig!
Seniorkonsulent, People & Performance A/S

Selvstændig, PCS Rådgivning


Konsulent, Right Job Match

Konsulent, Ramsdal


Konsulent, Mercuri Urval


Sekretær, Mercuri Urval


Producerassistent og sportsreporter, TV Midt/Vest

Chef- og direktionssekretær, TV2/Bornholm


Sekretær, Glaxo Lægemidler

LinkedIn