"Med nysgerrighed, rummelighed og introspektion kan vi udvikle, skabe og opnå fantastiske mål – sammen"

I min optik er livslang læring noget af det vigtigste at holde fokus på. Med nysgerrighed, rummelighed og introspektion kan vi udvikle, skabe og opnå fantastiske mål – sammen.

Vi lever i en verden, der forandrer sig hurtigere end nogensinde før. Livstidscyklusser for virksomheder og organisationer bliver kortere og kortere. At opnå succes med vores arbejde kræver indsigt, fokus, kreativ tænkning og mod. Ledere som Jeff Bezos (Amazon), Kevin Plank (Under Armour) og Reed Hastings (Netflix) har skabt globale virksomheder på rekordtid. For at være en del af fremtidens succesfulde virksomheder, skal vi ligeværdigt arbejde med innovation, såvel som kultur og ledelse. Alt, der kan automatiseres, vil blive automatiseret. At lede og drive en maskine eller en robot kræver nogle kompetencer – at lede og drive mennesker nogle helt andre. Netop derfor er menneskelig læring vedvarende vigtigt.

I mit arbejde som konsulent har jeg fokus på to grundlæggende pejlemærker:

  • Forståelse for organisationens eller forretningens grundliggende formål.
  • At kunne motivere og skabe udvikling ved at styrke organisationens eller forretningens vigtigste ressource – mennesket.

Jeg trækker på erfaringer fra 20 års drift af egen virksomhed i en stærk kompetitiv og kreativ branche (musikbranchen). Jeg har desuden en solid historik som underviser i emner som ledelse, motivation, kommunikation, konflikthåndtering, undervisningsteknik, forretningsudvikling og performance. Det vigtigste i mit arbejde er at medvirke til at skabe et rum for at lære, aflære og genlære. Jeg er sikker på, at den proces er et afgørende element for at opnå succes – ikke kun i nutiden, men også i fremtiden.

Og så kan jeg tilføje at jeg har stået på en scene mere end 2000 gange som sanger. Min personlige publikumsrekord er over 6000 mennesker. Jeg ved, hvad det kræver at levere. Igen og igen – og under højt pres.

Seniorkonsulent, People & Performance

Konsulent og underviser, SUPPLEMENT


Selvstændig, Co-Pilot


Coach, Artlab


 

LinkedIn