"Min styrke er at udvikle og implementere ledelsestilgange, der driver organisatorisk performance i store, internationale virksomheder"

Min styrke er at udvikle og implementere ledelsestilgange, der driver organisatorisk performance i store, internationale virksomheder. Jeg drives af at identificere de løftestænger, der påvirker performance, og omsætte det til praktisk indhold, som mobiliserer organisationen til selv at løfte sin performance. Derudover har jeg det seneste årti været dybt engageret i at udvikle danske og internationale Senior Leadership Teams.

Udover mere end 20 års praktisk erfaring med udvikling af ledelse, organisationer og performance er jeg Doctor of Business Administration med speciale i ledelse fra Henley Business School i UK. Forskningen har bidraget med nye indsigter om sammenhængene mellem kontekst, ledelseseffektivitet og organisationens performance. Med det afsæt sikrer vi, at de praktiske metoder og værktøjer, der altid er vores omdrejningspunkt, også er bakket op af den seneste forskning omkring, hvad der virker i nutidens virkelighed.

Kort sagt brænder jeg for praktiske og kundetilpassede tilgange, der samtidigt er stærkt funderet i det, der virker, når man vil skabe resultater gennem ledelse.

Direktør og medejer,  People & Performance

Senior HR Director, Global Recruitment & Talent, Danfoss


HR Director, Europe – Middle East & Africa, Danfoss


HR-afdelingsleder, personaletræning, Dansk Supermarked 


HR-underviser og rekrutteringskonsulent, Dansk Supermarked 


Driftschef, Føtex Varehus 


Linjeofficer, Hæren

LinkedIn