"Jeg drives af at arbejde med forskellige HR-opgaver, hvor jeg med min sans for koordinering og strukturerede arbejdstilgang kan være med til at få de forskellige puslespilsbrikker til at falde på plads"

Viljen til at ville skaber evnen til at kunne. Jeg er af den overbevisning, at det ikke altid handler om, hvad du kan, men i stedet hvad du vil. Jeg har startet min rejse i People & Performance som praktikant, har derefter gjort stop som studentermedhjælper, siden som HR-koordinator og er nu fløjet videre til en stilling som research consultant. Denne rejse har været fyldt med læring, personlig udvikling og jeg har ikke mindst fundet min karrieresti.

At tage udgangspunkt i kundernes forretningsmæssige situation og spille en central rolle i opgaven med at sikre kunderne det allerbedste kandidatfelt, er det, der motiverer mig i rollen som research consultant. Jeg tror på at en kreativ indgangsvinkel, en dybdegående afdækning af kandidatmarkedet og at kommunikere i øjenhøjde er nøglen til en succesfuld researchproces. Jeg ser derfor positivt på nye udfordringer og med gåpåmod, nysgerrighed og målrettethed får jeg altid tilegnet mig den nødvendige viden, det kræves for at løse en opgave. 
Research consultant, People & Performance A/S

HR-koordinator, People & Performance A/S


Studentermedhjælper, People & Performance A/S


Praktikant, People & Performance A/S 


Kommunikations- og marketingskonsulent, X-link A/S


Frivillig i HR- og Kommunikationsudvalget, Red Barnet Ungdom Aarhus 


Frivillig mentor, Aarhus Universitet 

LinkedIn