Rekruttering

Rekruttering

People & Performance er en del af Compass Human Resources Group. Deres HR-ydelser spænder over seks forskellige industrier og er skræddersyede til at dække dine behov og imødekomme dine udfordringer og muligheder på den mest udførlige og effektive måde.

FREMMET VIRKSOMHEDER OG MEDARBEJDERES UDVIKLING SIDEN 1982

The Nordic Advantage

Compass Human Resources Group har eksisteret siden 1982. I dag er de en international organisation med kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
Derudover har vi et kontor i Storbritannien, hvor vi sørger for vores internationale udsyn og assisterer nordiske virksomheder i Storbritannien, det kontinentale Europa og i andre lande med deres specialist- og ledelsesrekruttering.

Tanken bag deres ydelser er simpel: De dækker dine behov i dag, så du kan møde morgendagens udfordringer. Lad dem tage sig af dine assessment- eller HR-ydelser og hjælpe dig med at rekruttere de bedste chefer, interim-konsulenter, ledere og specialister i din industri.

TAG DET NÆSTE SKRIDT I DIN KARRIERE

For jobsøgende

Overvejer du at tage det næste skridt i din karriere som chef, leder eller seniorspecialist? Vores mange nordiske og internationale klienter har adskillige jobåbninger fordelt på flere industrier og på tværs af landegrænser, og vores konsulenter er klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte match.

DIN FORRETNING ER VORES PRIORITET

For arbejdsgivere

Compass bør være dit førstevalg, når du skal have klaret rekruttering, executive search, interim management eller andre HR-ydelser.

Med Compass som din samarbejdspartner vil du aldrig opleve generiske standardløsninger: Gennem dialog, forståelse og vores omfattende erfaring hjælper de dig med at finde de bedste kandidater til at styrke din virksomhed og forberede dig på fremtiden. Fordi deres kontorer har et tæt samarbejde med hinanden, kan vi udnytte vores kollektive ekspertise til at matche talenter med virksomheder på tværs af landegrænser.

Mere end 30 års erfaring med seks industrier og et generalieblad med én chef og tre specialister ansat hver eneste dag er din garanti for ekstraordinære resultater. Hver gang.

Tag fat i os, når det passer dig

Tag fat i os, når det passer dig

Lad os høre fra dig, så vi kan tage en snak om dine rekrutterings-, interim-, assessment eller HR-behov.