Sarah Obinger Kristensen

HR Assistant

Denmark

Jeg har en stor interesse for udvikling af organisationer og hvordan både medarbejdere, ledere og virksomhedens image og vision hænger sammen. Jeg kommer med en baggrund fra restaurationsbranchen, hvor konkurrencedygtighed, strategisk tænkning og forandringsparathed er nøgleord, som jeg kan tage med mig til People & Performance. Som et led i min kandidatuddannelse inden for Strategi, Organisation og Ledelse, får jeg hos People & Performance mulighed for at lære om de bagvedliggende processer og aktiviteter, som danner grundlag for effektive læringsprocesser. Her er der mulighed for at kombinere det tænkende og praktiske i en varierende hverdag, og jeg kan med min baggrund bidrage med ny viden og supportere konsulenterne på den bedst mulige måde. Jeg tilgår opgaverne struktureret og med sans for detaljer og går efter at levere et arbejde i højeste kvalitet.

Restaurantchef, Madindustrien Vejle

Grundlæggende projektleder uddannelse, IBC Kolding

Kontakt

Telefon

Email

Linkedin

Se profil