Susana Azevedo

Associate/Partner Coach and Facilitator

Brazil

Med over 25 års bred erfaring begyndte jeg som en senior driftsleder inden for bilindustrien i Europa og Brasilien, hvorefter jeg skiftede til executive coaching og facilitering med fokus på udvikling af high-performance individer og teams samt organisatorisk forandring.

Min tilgang kombinerer teknisk ekspertise med forretningsforståelse, hvor jeg skærper ledelseskompetencer og integrerer strategiske elementer som processer, styring og kultur. Jeg specialiserer mig i ledelse, personaleudvikling og lederskab gennem facilitering og coaching-sessioner, hvor jeg prioriterer bløde færdigheder som følelsesmæssig intelligens, modstandsdygtighed, samarbejde og kommunikation.

Baseret i Brasilien med et globalt perspektiv opnået gennem at have boet, arbejdet og studeret i Europa, Latinamerika og USA, trives jeg i dynamiske miljøer og omfavner forandring. Forpligtet til kontinuerlig læring har jeg en kandidatgrad i mekanisk ingeniørfag og har gennemført Senior Management Program ved INSEAD. Jeg er en Professionel Certificeret Coach (PCC) akkrediteret af International Coaching Federation (ICF) og certificeret som Senior Practitioner og Team Coach Practitioner af European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

Founder and Partner, Quantum Development

Founder and CEO, ns2a

Associate Coach, Coachhub, Bettercoach

Associate/Partner Coach and Facilitator, CCL, Impact, Mannaz, Ariel, Relevance, Grupo Valure, Turning Point, People and Performance

Vice president, ICF São Paulo

Founder and Board Member, ICF Brazil

Purchasing Director, Faurecia

Supply Chain Director, Faurecia

Logistics Manager, SAI Automotive

Operations Supervisor, Autosil