People & Performance

People & Performance

We help local and global companies maximise their business performance by mobilising their people.

VORES TILGANG KOMBINERER RESEARCH OG ERFARING, SÅ RESULTATET VIRKER I PRAKSIS.

Lederudvikling

Vi gennemfører lederudviklingsprogrammer for en lang række af landets største og mest succesrige virksomheder på alle lederniveauer.
 
Vores tilgang kombinerer research og erfaring, så resultatet virker i praksis. Dette er ikke mindst muligt takket være vores fremragende trænere med lang ledererfaring og vores konsulenter med international erfaring.

VI HJÆLPER MED AT NEDBRYDE STRATEGI TIL PRAKSIS.

Strategi- og Forretningsudvikling

Vi fungerer som rådgiver, katalysator og sparringspartner for virksomheder med behov for en overordnet strategi. Vi hjælper med at nedbryde strategi til praksis.
 
Alle vores indsigter bygger på erfaring med strategiprocesser, såvel nationalt som internationalt, og vores overordnede fokus er den evige udfordring: Hvordan implementerer vi strategien?

Just some of the many reasons

Hvorfor samarbejde med os

I People & Performance leverer vi det ”&”, der forbinder mennesker og performance. Vi skaber skræddersyede løsninger ved at kombinere vores ekspertise inden for lederudvikling, salgsudvikling og forretningsudvikling – alt sammen for at skabe og udvikle performance. Vi skaber resultater gennem et tæt samarbejde med vores kunder, og vi står på mål for vores mission:

 

We help local and global companies maximise their business performance by mobilising their people

Effektiv og profitabel læring

Hos People & Performance ser vi effektiv læring som en proces, hvor vi har udviklet vores egen unikke tilgang, som vi kalder LEAP(Learn, Enable, Activate & Perform).  

Ready-to-act strategy

Vi realiserer din strategiske hensigt ved at designe en handlingsklar strategi, identificere hvor og hvordan vi skal spille, fokusere indsatsen, mobilisere din organisation og udvikle din kapacitet til at levere

Skræddersyet udviklingsforløb

Sammen maksimerer vi din organisatoriske eksekveringskraft ved at udvikle dine ledere, lederskab, talenter, teams, kultur og organisationsopsætning

Bred erfaring med stærke resultater

Det siger vores kunder

We change business impact and make it stick

Mød vores People & deres Performance

People & Performance er et team af engagerede tænkere og praktikere, der alle arbejder målrettet med at levere det ”&”, der forbinder mennesker og performance.

Vi har kontorer i København og Aarhus samt erfarne kolleger i 12 andre lande.

Læs med og bliv klogere

Viden & indsigt

ET UDPLUK AF DE MANGE SUCCESFULDE

Virksomheder, vi har arbejdet med

Samarbejdspartner med People & Performance

Compass Human Resources Group

Har du brug for en stærk rekrutteringspartner, så anbefaler vi Compass Human Resources Group

Med Compass som din rekrutteringspartner vil du aldrig opleve generiske standardløsninger: Gennem dialog, forståelse og vores omfattende erfaring hjælper de dig med at finde de bedste kandidater til at styrke din virksomhed og forberede dig på fremtiden. Fordi de har et tæt samarbejde på tværs af organisationen, kan de udnytte deres kollektive ekspertise til at matche talenter med virksomheder på tværs af brancher og landegrænser.

people-and-performance-compass-human-resources-group-rekruttering

Tag fat i os, når det passer dig

Tag fat i os, når det passer dig

Lad os høre fra dig, så vi kan tage en snak om dine behov inden for strategi-og forrretningsudvikling og lederudvikling.