Three Strategic Choices for Leadership Academies

Three Strategic Choices for Leadership Academies

Maksimér dit Leadership Academies med People & Performance

Er I på udkig efter at etablere eller forbedre jeres Leadership Academy?

Hos People & Performance ved vi, hvor vigtigt det er at sikre, at dine ledere lærer de rigtige færdigheder for at slå dine konkurrenter. Derfor har vi lavet e-bogen “Three strategic choices for Leadership Academies”, som giver indsigt i de strategiske valg, HR-direktører og Chief Learning Officers kan træffe for at sikre, at deres Leadership Academies understøtter den specifikke læring, som deres organisationer har brug for at tilegne sig.

I første del af vores e-bog fokuserer vi på at skabe en klar “line of sight” mellem dine forretningsresultater og dit Leadership Academy. Ved at træffe strategiske beslutninger om de forretningsresultater, du ønsker at påvirke, de ledelseskompetencer der vil drive disse resultater, og hvilke interventioner der bedst udvikler disse ledelseskompetencer, kan du sikre, at dit Leadership Academy ikke bare er en generisk tilgang, men en skræddersyet tilgang, der styrker “line of sight” mellem dine læringsinterventioner og din organisations strategi.

Vi giver dig praktiske trin, der kan hjælpe dig med at træffe disse strategiske valg, herunder seks spørgsmål, der kan vejlede dig. Ved at starte med målet for øje, identificere de ønskede resultater og forstå din virksomheds strategiske prioriteter kan du skabe et Leadership Academy, der giver dig en bæredygtig konkurrencefordel.

Download vores e-bog for at få mere at vide og lad People & Performance hjælpe dig med at maksimere dit Leadership Academy.

Hent vores whitepaper

Three Strategic Choices for Leadership Academies

Get prepared for the challenges of tomorrow with

Vores Blog