Om People & Performance

Om People & Performance

Giv din virksomhed optimale forudsætninger med vores skræddersyede ledelses- og virksomhedsudviklingsforløb. Kombinationen af omfattende erfaringer på tværs af brancher og vores researchbaserede fokus giver de bedst mulige betingelser for at udvikle både ledere og hele virksomheder, så I står stærkt i et konkurrencepræget marked.

Sammenhængen mellem mennesker og forretning

Ledelses- og forretningsudvikling, der gør en forskel

Siden 2007 har vi hos People & Performance specialiseret os i strategisk, skræddersyet ledelses-, management team- og forretningsudvikling for lokale såvel som globale virksomheder.

Vi har kontorer i København og Aarhus samt erfarne kollegaer i 12 andre lande, lige fra Australien til Hong Kong, Holland og USA, der alle sikrer den kulturelle forståelse på tværs af grænser i forbindelse med internationale opgaver.

Vores tilstedeværelse i så mange lande giver os desuden mulighed for at tilbyde en exceptionel leverancekraft på verdensplan.

Virksomheders performance er direkte forbundet med de mennesker, der dagligt arbejder for at levere på de strategiske målsætninger. Derfor er det vores mission at fungere som det solide bindeled mellem forretningen og medarbejdere, der muliggør langsigtede adfærdsændringer og mærkbare resultater.

Med udgangspunkt i jeres unikke situation

Skræddersyede forløb

Vores udgangspunkt er altid virksomhedens ambitioner, dens omgivelser, generelle branchedynamikker og de identificerede udfordringer. Med vores skræddersyede forløb sætter vi fokus på at mobilisere både organisationer og mennesker med varige adfærdsmæssige forandringer, der gør dem i stand til at levere deres ypperste.

Det opnår vi med alt lige fra helt konkrete værktøjer og forløb til mere overordnede tendenser og strategier, hvor vi ser nærmere på mulighederne og sammenhængene på tværs, der gør det muligt at målrette virksomhedens retning ideelt.

Du kan altid forvente, vi tager udgangspunkt i jeres konkrete kontekst og de specifikke og generelle dynamikker og udfordringer, der kendetegner din branche. Derudover bringer vi vores brede erfaringer samt gennemarbejdet, anerkendt research i spil, når vi udfordrer din status quo og ”sådan plejer vi at gøre det”-tankegangen.

Tag fat i os, når det passer dig

Tag fat i os, når det passer dig

Lad os høre fra dig, så vi kan tage en snak om dine behov inden for strategi-og forrretningsudvikling og lederudvikling.

Du altid velkommen til at kontakte os, og så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Udfyld formularen eller ring direkte til os

We change business impact and make it stick

Mød vores People & deres Performance

People & Performance er et team af engagerede tænkere og praktikere, der alle arbejder målrettet med at levere det ”&”, der forbinder mennesker og performance.

Vi har kontorer i København og Aarhus samt erfarne kolleger i 12 andre lande.