12/06/2023

Arkil og People & Performance: Styrkelse af ledelse gennem værdifuldt samarbejde

Arkil er en af de største entreprenørvirksomheder i Danmark med mere end 2100 medarbejdere. Arkil har over 80 års ekspertise, og virksomheden er anerkendt som en professionel og højt kvalificeret samarbejdspartner af både store offentlige og private bygherrer, samt rådgivere i Danmark.

Vil du vide mere?

Jesper Staack Krab

Jesper Staack Krab

Partner

jsk@pphr.com

+45 5365 7791

Se profil

Arkil er en af de største entreprenørvirksomheder i Danmark med mere end 2100 medarbejdere. Arkil har over 80 års ekspertise, og virksomheden er anerkendt som en professionel og højt kvalificeret samarbejdspartner af både store offentlige og private bygherrer, samt rådgivere i Danmark.

Det sætter store krav til virksomhedens ledelse, at Arkil er en erfaren virksomhed, og derfor samarbejder People & Performance med Arkil for at styrke deres ledelse og skabe langvarig effekt.

Et professionelt og fagligt samarbejde

Om samarbejdet fortæller Helle Juhl, HR-chef i Arkil, at People & Performance leverer et værdiskabende forløb, der er med til at skabe varige forandringer:

”Hos Arkil har vi gennem flere år haft et yderst professionelt samarbejde med People & Performance, som vi sætter stor pris på. Relationen mellem Arkil og konsulenten er afgørende for udbyttet på uddannelsen. Uddannelsen har ikke kun flyttet deltagerne fagligt og personligt, men også sat værdifulde spor i hele organisationen”.

Udover at skabe værdi på tværs af hele organisationen konkluderer Helle Juhl også, at samarbejdet har en forretningsmæssig effekt:

”Den træning, projektcheferne får mellem modulerne, er utrolig værdifuld i forhold til egen rolle og forståelse for, hvordan deres performance er en afgørende faktor – ikke alene for at nå i mål med projektet, men også for at få en forståelse for den position, de har, og hvordan de med afsæt i de indøvede redskaber positivt kan påvirke samspillet mellem medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Uddannelsen har helt klart en positiv effekt på de enkelte projekter, men også i høj grad på tværs af divisioner og afdelinger”, siger Helle Juhl og tilføjer:

”Vores projektchefer får et kvalificeret og udviklende kompetenceløft, der gennem teori, praktik og personlig coaching ikke alene øger deres forretningsforståelse og potentiale, men også træner og udvikler den enkelte til at varetage andre positioner i koncernen”.

Anbefaling af samarbejdet

Helle Juhl anbefaler varmt samarbejdet med People & Performance og fremhæver den professionelle tilgang og konstruktive sparring. People & Performance tilpasser undervisningen for at sikre maksimalt udbytte for både den enkelte deltager og virksomheden, og samarbejdet skaber værdi og positivt samspil for Arkils organisation, konkluderer Helle Juhl:

”Når man samarbejder med People & Performance får men en professionel og ærlig sparringspartner, der forstår at tilpasse undervisning, så den enkelte deltager og virksomheden får et maksimalt udbytte. Med People & Performance som samarbejdspartnere får man ikke kun undervisning, men også en sparringspartner, der både giver mod- og medspil til gavn for organisationen”.

BLIV INSPIRERET OG FÅ MERE VIDEN

Vores blog