08/05/2023

Et langt og værdifuldt udviklingsforløb med Pelican Self Storage: People & Performances indgående kendskab til virksomheden og dens kultur

Pelican Self Storage har samarbejdet med People & Performance til individuel udvikling, team-udvikling, ledersparringsforløb og onboarding siden 2017

Vil du vide mere?

Anni Vind Frandsen

Anni Vind Frandsen

Partner

avf@pphr.com

+45 4045 7730

Se profil

Pelican Self Storage er en nordisk virksomhed, der tilbyder opbevaring til private og erhverv i Danmark, Sverige og Finland. Pelican Self Storage har siden 2017 benyttet sig af People & Performance til forskellige former for udviklingsforløb for ledere og deres teams.

Pelican Self Storage har samarbejdet med People & Performance til individuel udvikling, team-udvikling, ledersparringsforløb og onboarding siden 2017, og gennem årene har Anni Vind Frandsen, der er Partner i People & Performance, fungeret som ankerperson i samarbejdet.

”De første forløb begyndte som coaching med udvalgte ledere – primært til ledere, som var startet i en ny rolle eller var nyudnævnte ledere – i forhold til at få dem til at forstå den lederopgave, de stod med, eller til at supportere dem i deres opgave”, lyder det fra Allan Agerskov, COO i Pelican Self Storage.

Samarbejdet mellem Pelican Self Storage og People & Performance har dermed i høj grad handlet om at hjælpe lederne til at forstå sig selv bedre.

Et længerevarende samarbejde

Siden samarbejdets begyndelse har Anni haft coaching-forløb med ledere på tværs af alle ledelseslag i organisationen, og hun har derfor opbygget et stærkt kendskab til Pelican Self Storages medarbejdere og dens virksomhedskultur:

”Anni har et indgående kendskab til vores virksomhed og kultur, men også til mange af de individer, der er i organisationen. Dét at kunne bruge Anni i forhold til lederudvikling, som samtidig har en forståelse for virksomheden, kulturen og de forskellige afdelinger, det gør, at Anni ret hurtigt kan træde ind med næsten hvilken som helst medarbejder – ny eller eksisterende – i forhold til at tage fat i nogle konkrete problemstillinger eller udviklingsopgaver til den pågældende medarbejder”, siger Allan Agerskov.

På tværs af individ-, team- og hovedkontorniveau har People & Performance dermed fungeret som en fast del af at udvikle Pelican Self Storages ledere på tværs af alle ledelseslag. Effekten af denne form for personlig coaching til Pelican Self Storages ledelsesteam har været som følgende:

”Det har givet nogle værktøjer i forhold til nogle konkrete ledelsesudfordringer, og derudover har det faciliteret en bedre kommunikation og samarbejde i de relationer, vi hver især indgår i – både internt og eksternt”, lyder det fra Allan Agerskov.

En gennemgående ledelsesudvikling har derfor dannet grundlaget for et bedre samarbejde og forståelse for hinandens opgaver – og dermed skabt tættere samarbejde mellem teams.

Anbefaler samarbejdet

På baggrund af det værdifulde samarbejde mellem Pelican Self Storage og People & Performance siger Allan Agerskov dermed, at han i særdeleshed kan anbefale at indgå i et samarbejde med People & Performance:

”Værdien for os ligger i den viden, som People & Performance har opbygget med at kende medarbejderne, kulturen og virksomheden – det gør det lettere!”, siger Allan Agerskov, som desuden konkluderer, at han vil anbefale samarbejdet med People & Performance:

”Det vil jeg gøre til hver en tid for virksomheder, der har brug for denne type support”, siger Allan Agerskov.

BLIV INSPIRERET OG FÅ MERE VIDEN

Vores blog