Jesper Staack Krab

Partner

Denmark

En stor del af arbejdslivet er i dag hektisk med mange interessenter og konstant nye tiltag. Dette kræver meget af den enkelte og teamet – og ikke mindst i udførelsen af ledelse.

Konstant nye forhold skal læres og medvirke til optimering af vores performance. Netop under pres er det naturligt, at vi finder tryghed i det, vi kender, og dermed modvirker, at vi både kan levere og lære nyt.

Gennem mine over 25 år som konsulent har jeg medvirket til, at ledere, medarbejdere og teams kan forholde sig til nye og udfordrende krav – og det er på en måde, der både skaber trivsel, fællesskab og er i tråd med organisationens mål.

Min værktøjskasse består af en stor psykologisk indsigt kombineret med lettilgængelige værktøjer inden for alle dele af det daglige arbejde. Dette er blandt andet 1-til-1-samarbejde, teamperformance, ledelse, selvledelse, synergiopnåelse ved forskelligheder, håndtering af pres, fælles læring og så videre.

Min tilgang er uformel, lyttende og direkte kommunikerende, kombineret med respekt for den enkeltes forudsætninger. Jeg er god til at skabe en uformel og ligeværdig dialog – også når tingene er gået lidt i hårdknude – og dermed medvirke til at åbne for nye veje i samarbejdet.

Partner, People & Performance

Senior Consultant, People & Performance

Business Manager, Insights Nordic

Concept Director, Edvantage Group

Concept Director, Zenaria

Partner, Cultivator

Personnel Manager, Dansk Supermarked

Kontakt

Telefon

Email

Linkedin

Se profil