Anmod om et tilbud

Anmod om et tilbud

Nedenfor finder du en formular, hvor du nemt kan anmode om et tilbud fra os. Når du har indsendt formularen, kontakter vi dig snarest muligt.

Du er også velkommen til at ringe, hvis det passer dig bedre. Vi sidder fast på telefonen alle hverdage i tidsrummet 8.00 – 16.30.

Anmod om et tilbud

Har du brug for at finde en stærk samarbejdspartner til at udvikle din organisation?

Siden 2007 har People & Performance specialiseret sig i strategisk, skræddersyet ledelses-, management team- og forretningsudvikling for lokale såvel som globale virksomheder. Vores udgangspunkt er altid virksomhedens ambitioner, dens omgivelser, generelle branchedynamikker og de identificerede udfordringer.

Med vores skræddersyede forløb sætter vi fokus på at mobilisere både organisationer og mennesker med varige adfærdsmæssige forandringer, der gør dem i stand til at levere deres ypperste.

Vi tager udgangspunkt i de oplysninger, som du udfylder i formularen samt efterfølgende samtale for at skræddersy dit tilbud. Vi tager kontakt senest 24 timer vi har modtaget din anmodning.

 

We change business impact and make it stick

Mød vores People & deres Performance

People & Performance er et team af engagerede tænkere og praktikere, der alle arbejder målrettet med at levere det ”&”, der forbinder mennesker og performance.

Vi har kontorer i København og Aarhus samt erfarne kolleger i 12 andre lande.