DSV

DSV – en global udbyder af transport- og logistikløsninger med egne lokationer i mere end 88 lande, fordelt i Europa, Nord- og Sydamerika, Asien, Afrika og Australien. Koncernen har med det nylige opkøb af UTi Worldwide Inc. mere end 44.000 medarbejdere og en totalomsætning i 2014 på mere end 70 mia. DKK

DSV A/S og People & Performance har arbejdet sammen i mere end fem år. Samarbejdet omfatter i øjeblikket International Leadership Programme for executives, middle mangers og et Top Talent Programme. Herunder udvikling af executives og ledere gennemført i Spanien, Frankrig, England, Irland, Grækenland, Rumænien, Bulgarien, Estland, Letland og Litauen.

Fortæl om dine erfaringer med at arbejde med People & Performance

Vores erfaringer med People & Performance handler først og fremmest om den meget direkte og operationelle tilgang, de har til begrebet ledelse. Vores ledere – både executives og mellemledere – oplever en yderst professionel og somme tider lidt provokeren-de undervisning, hvilket passer rigtig godt til vores behov. Alt hvad der undervises i, bygger på validerede teorier og/eller research. Vi oplever også at få god sparring på forskellige opgaver såvel undervisningsmæssige som øvrige ad hoc opgaver.

Hvad er den forretningsmæssige effekt af samarbejdet?

Vi kan se, at ledelseskvaliteten generelt forbedrer sig for de forskellige ledere. Vigtigst af alt er dog, at mange ledere fortæller, at de er blevet mere fortrolige med deres rolle som leder, og det er vigtigt. Vi oplever ledere, der bliver bedre til at stille klare mål op for deres medarbejdere og ledere, som generelt bliver bedre til at kommunikere, hvilket har været/er en udfordring hos os.

Vil du anbefale People & Performance til andre?

Ja, det vil jeg bestemt. Primært baseret på at People & Performance ikke gør ledelse til rocket science, men holder det på jorden udfra en betragtning om, at det handler om mennesker.

Vi oplever ledere, der bliver bedre til at stille klare mål

Jan M. Jensen, Head of Global Training & Education, DSV A/S

Tag fat i os, når det passer dig

Tag fat i os, når det passer dig

Lad os høre fra dig, så vi kan tage en snak om dine behov inden for strategi-og forrretningsudvikling og lederudvikling.