Executive coaching

Executive coaching

Med udgangspunkt i lederens unikke situation hjælper People & Performance ledere med at opnå deres fulde potentiale gennem skræddersyede executive coaching-forløb og performance acceleration.

Coaching og sparring, der udvikler dig som leder

Bliv bevidst om dit eget potentiale med executive coaching

Vi hjælper ledere med at blive bevidste om deres fulde potentiale ved at fungere som executive coach og ligeværdig sparringspartner. Gennem afdækning af lederens unikke behov, skræddersyer vi executive coaching-forløb.

Hvad kan vi hjælpe med:

 • At afdække dine behov som leder, så vi kan igangsætte et forløb med udgangspunkt i netop dine ledelsesmæssige udfordringer.

 • At fungere som din thinking partner og executive coach, når du har brug for at blive skarp på dit eget potentiale som leder.

 • Ligeværdig sparring og udveksling af erfaringer med fokus på the who and not the what.

 • Personlighedsanalyser, der gør dig bevidst om dit ståsted, dine behov, og hvem du er som leder – og hvordan du bliver opfattet af andre. 

Vi faciliterer executive coaching og performance acceleration på baggrund af forskningsbaserede metoder og processer, der hjælper dig med at udløse dit fulde potentiale som leder.

people-and-performance-cropped-site-icon-pphr.png

Internationalt markedsudsyn

Vi arbejder over hele Europa, i Mellemøsten, Nord-, Central- og Sydamerika samt i Asien. Vi har en fleksibel tilgang, der gør, at vi kan levere hos eller tæt på kunden alt efter, hvad der vurderes at være bedst i forhold til den enkelte proces.

people-and-performance-cropped-site-icon-pphr.png

Forretningsindsigt på tværs af brancher

Vi har stor erfaring fra mange forskellige brancher. Det betyder, at vi byder ind med friske perspektiver og forretningsindsigter

people-and-performance-cropped-site-icon-pphr.png

Erfaring med alle slags organisationer

Vi har et tæt samarbejde med vores kunder – uanset om det er store, internationale selskaber, små og mellemstore virksomheder eller opstartsvirksomheder. Private equity-fonde, bestyrelser og topledelser bruger os som samarbejdspartnere.

We change business impact and make it stick

Mød vores People & deres Performance

People & Performance er et team af engagerede tænkere og praktikere, der alle arbejder målrettet med at levere det ”&”, der forbinder mennesker og performance.

Vi har kontorer i København og Aarhus samt erfarne kolleger i 12 andre lande.

Hvad er executive coaching?

Executive coaching er et samtaleforløb, der gør ledere i stand til at håndtere ledelsesudfordringer. Der kan være forskellige grunde til at begynde et executive coaching-forløb, og udbyttet af et forløb varierer fra person til person. Men formålet med et executive coaching-forløb er, at du skal udvikle dig som person og blive bevidst om dit eget potentiale som leder.

Som leder kan du få behov for executive coaching i mange forskellige situationer, herunder:

 • Hvis du er ny i rollen som leder og har behov for en executive coach, der faciliterer et rum med fokus på dig som menneske og leder.
 • Hvis du har et mål om at give mere værdifuld feedback til dine medarbejdere og har brug for hjælp til at finde ud af, hvordan du giver det.
 • Hvis du vil undersøge, hvad det næste skridt i dit lederskab er.

Executive coaching hos People & Performance

Hos People & Performance har vi fokus på at gøre ledere bevidste om deres eget potentiale. Når du tager et executive coaching-forløb hos os, fungerer vi derfor som din thinking partner, der hjælper dig til selv at finde løsningerne på dine egne udfordringer.

Når vi arbejder med ledere i skræddersyede forløb, fokuserer vi på at skabe et co-created relationship. Vi faciliterer den proces, der gør, at du kan udvikle dig som leder og blive bevidst om dit eget potentiale. Vi agerer som din sparringspartner, men det er dig, der sætter dagsordenen og vælger, hvilke emner og udfordringer, der er vigtige for dig og dit lederskab.

Ledersparring – rådgivende coaching for ledere

Mange ledere står hver dag over for en række forskelligartede opgaver af mere eller mindre kompleks karakter. Det er det, der gør lederrollen både sjov og udfordrende. I perioder kan lederrollen dog blive så stor en udfordring, at du kan få behov for ledersparring for at blive skarpere på din egen lederrolle og personlige ledelsesstil. Ledersparring er mere rådgivende end coaching. Vi agerer i højere grad som sparringspartner, hvor vi går mere konkret og rådgivende til værks.

Ledersparring hos People & Performance

Hvis du har brug for friske øjne på lederrollen, kan People & Performance hjælpe dig med ledersparring. Når du indgår i et ledersparringsforløb hos os, fungerer vi som din ligeværdige partner, som du kan udveksle erfaringer og udfordringer med.

I vores sparringsforløb kigger vi først og fremmest på mennesket, og hvordan man optimerer performance. Hvilken drejning rådgivningen tager, afhænger af din situation som leder, og hvilken kontekst du agerer i.

Vores styrker er:

 • Vi tager udgangspunkt i din kontekst. Vores coaches har mange års erfaring fra ledende stillinger i erhvervslivet og ønsker at fungere som din sparringspartner ved at trække på egen erfaring og forretningsforståelse.
 •  Vi hjælper dig med at løse de uhåndgribelige situationer, du kan komme ud for som leder gennem erfaringsudveksling og konkrete løsningsforslag.
 • Vi får dig til at se dit eget potentiale som leder og hjælper dig til selv at finde de rigtige svar og løsninger på dine egne udfordringer.
 • Vi kan hjælpe dig med at afklare, hvilken retning du skal tage dit lederskab i.

 

Tag fat i os, når det passer dig

Tag fat i os, når det passer dig

Lad os høre fra dig, så vi kan tage en snak om dine behov inden for strategi-og forrretningsudvikling og lederudvikling.

Du altid velkommen til at kontakte os, og så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Udfyld formularen eller ring direkte til os