SKRÆDDERSYET LEDER-OG ORGANISATIONSUDVIKLING

Executive coaching

Med udgangspunkt i lederens unikke situation hjælper People & Performance ledere med at opnå deres fulde potentiale gennem skræddersyede executive coaching-forløb og performance acceleration.

Coaching og sparring, der udvikler dig som leder

Bliv bevidst om dit eget potentiale med executive coaching

Vi hjælper ledere med at blive bevidste om deres fulde potentiale ved at fungere som executive coach og sparringspartner. Gennem afdækning af lederens situation, behov, opgave og personlige ressourcer skræddersyer vi et executive coaching-forløb.

Vi guider ledere til en dybere forståelse af de ledelsesmæssige udfordringer og muligheder, lederen står overfor. Coaching handler om at afdække de personlige ledelsesmæssige styrker og udviklingsmuligheder, som gør at selv erfarne ledere kan arbejde med deres selvindsigt for at blive endnu bedre ledere. Det kan handle om at ændre rodfæstede vaner, låse op for nye perspektiver, overkomme personlige udfordringer, håndtere besværlige situationer, kolleger eller medarbejdere.

Det kan handle om at imødegå stress, pres eller livskriser. Det kan tage sit afsæt i at flytte sit lederskab og personlige forståelse til det næste niveau. I alle disse tilfælde er coaching med en livs- og ledelseserfaren coach, der tager afsæt i en dybdegående personlighedsprofil, en metode der har vist sit værd igen og igen.

Hvad kan vi hjælpe med:

  • At afdække dine ledelsesmæssige udfordringer og udviklingsmuligheder, så vi kan igangsætte et forløb med udgangspunkt i netop din ledelsesmæssige situation
  • At fungere som executive coach, når du har brug for at blive udfordret og få skærpet din selvindsigt
  • At være sparringspartner, når du møder nye udfordringer, og tilføre vores erfaringer fra de mange ledere vi har mødt i lignende situationer

Vi coacher og giver ledersparring og hjælper dig med at udløse dit fulde potentiale som leder.

Hvad er executive coaching?

COACHING ELLER SPARRING?

Står du overfor nye ledelsesudfordringer, som du har svært ved at få hænderne omkring? Er du på vej ind i en ny og anderledes lederrolle? Står du overfor at skulle køre en strategiproces for første gang? Er du nysgerrig efter større selvindsigt og behov for at få genforhandlet dine egne antagelser? Har du brug for at stå stærkere som leder og skabe større følgeskab? 

Inden vi går i gang med dit individuelle udviklingsforløb, finder vi i fællesskab ud af, hvad dit og forretningens behov er. 

I nogle situationer vil sparring være det rigtige valg, hvor vi hjælper dig med konkrete praktiske ledelsesværktøjer, erfaringer fra lignende situationer, ny viden og gode råd.

I andre tilfælde er coaching den bedste tilgang, hvor vi gennem en række spørgsmål åbner for nye perspektiver, nye tilgange og andre måder at tænke og handle på. Vi guider dig til selv at finde løsningen på dine udfordringer. 

Executive coaching og sparring vil altid være et skræddersyet samtaleforløb, med det formål at udvikle dig som person og blive bevidst om dit eget ståsted og potentiale som leder.

EXECUTIVE COACHING HOS PEOPLE & PERFORMANCE

Et executive coachingforløb hos People & Performance tager udgangspunkt i dig som person, dine styrker og udfordringer, de temaer som du vil have sat fokus på, og den kontekst som du er leder i. Vi skræddersyer forløbet sammen med dig og aftaler indledningsvist, hvilket udbytte du ønsker, hvorfor dette er vigtigt for dig, og hvilken rolle du ønsker, coachen skal spille. For hver session fokuserer vi på, hvilket tema der er vigtigt for dig lige nu, hvilken indsigt du ønsker at sidde med, når coaching sessionen er slut, og hvordan du ønsker at bringe denne indsigt i spil i dit personlige lederskab. Vi guider dig og tager udgangspunkt i, at du selv har ressourcerne til at finde den løsning, der er rigtig for dig.

Vores executive coaches har stor forretningsforståelse og mange års ledererfaring. De har en lang række executive coachingforløb og anvender en række velafprøvede coachingmetoder og personprofil analyser som f.eks. Hogan Personality Assessment.

VI SER LEDERSPARRING SOM PERFORMANCE ACCELERATION

Er du på vej ind i et nyt job i en ny organisation? Er du netop blevet udnævnt og fået en ny og tungere lederrolle? Er det vigtigt, at du hurtigt kommer op i fart og performer i dit nye job? Eller er der ledelsesudfordringer, som du har svært ved at få hænderne omkring?

Et ledersparringsforløb tager udgangspunkt i dig som person, din lederrolle og den kontekst, som du skal lede i. Formålet er at accelerere din performance. Vi skræddersyer et forløb sammen med dig og hjælper dig med konkrete og praksisnære værktøjer, som du kan gå i gang med anvende med det samme. Vi deler ud af vores viden og erfaring fra lignende situationer og sparrer med dig om, hvordan du kan løse dine konkrete ledelsesudfordringer.

Vores konsulenter har stor forretningsforståelse og erfaring som ledere og har værktøjskassen fyldt med researchbaserede ledelsesværktøjer.

Reducér tiden fra ansættelse til fuld præstation med en tredjedel

Vil du vide mere om integration og dens mange fordele, så tøv ikke med at downloade vores gratis white paper, hvor vi ser nærmere på emnet.

 

KUNDECASE:

Coachingforløb i international partnerdrevet virksomhed

People & Performance har leveret et coachingforløb for 27 deltagere i en international partnerdrevet virksomhed.

Formålet med udviklingsforløbet var derfor at skabe bevidsthed om deltagernes ledelsesmæssige ståsted, og hvad dette betyder i forhold til deres evne til at skabe følgeskab i deres teams og til at skabe en endnu bedre forretningsmæssig indtjening.

Tag fat i os, når det passer dig

Lad os høre fra dig, så vi kan tage en snak om dine behov inden for strategi-og forrretningsudvikling og lederudvikling.
Du altid velkommen til at kontakte os, og så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Udfyld formularen eller ring direkte til os

Danmark

København
Rigensgade 11, 2. sal
1316 København K

Aarhus
Sommervej 31B, 1. sal
8210 Aarhus V

people-and-performance-cropped-site-icon-pphr.png

Internationalt markedsudsyn

Vi arbejder over hele Europa, i Mellemøsten, Nord-, Central- og Sydamerika samt i Asien. Vi har en fleksibel tilgang, der gør, at vi kan levere hos eller tæt på kunden alt efter, hvad der vurderes at være bedst i forhold til den enkelte proces.

people-and-performance-cropped-site-icon-pphr.png

Forretningsindsigt på tværs af brancher

Vi har stor erfaring fra mange forskellige brancher. Det betyder, at vi byder ind med friske perspektiver og forretningsindsigter

people-and-performance-cropped-site-icon-pphr.png

Erfaring med alle slags organisationer

Vi har et tæt samarbejde med vores kunder – uanset om det er store, internationale selskaber, små og mellemstore virksomheder eller opstartsvirksomheder. Private equity-fonde, bestyrelser og topledelser bruger os som samarbejdspartnere.

We change business impact and make it stick

Mød vores People & deres Performance

People & Performance er et team af engagerede tænkere og praktikere, der alle arbejder målrettet med at levere det ”&”, der forbinder mennesker og performance.

Vi har kontorer i København og Aarhus samt erfarne kolleger i 12 andre lande.