DiSC personprofil

DiSC personprofil

Vælg mellem forskellige DiSC profilanalyser og styrk samarbejdet i virksomheden.

People & Performance er Authorised Everything DiSC® partner.

OPBYG ET FÆLLES SPROG OM ADFÆRD OG HOLDNINGER

DiSC – personprofil til professionel udvikling

DiSC er en af verdens mest anerkendte personlighedsprofiler, der hver dag hjælper ledere og medarbejdere med at opbygge et fælles sprog om adfærd og holdninger, og hvordan de kan opnå høj ydeevne gennem teamwork.

DiSC er et professionelt og letforståeligt profilværktøj med dokumenteret indflydelse på ledelse og teampræstation. En DiSC personprofil giver dig mulighed for at øge din selvbevidsthed og forbedre kommunikation og samarbejde med andre mennesker.

Få en professionel personprofil hos en Autoriseret Everything DiSC® partner

People & Performance er en autoriseret Everything DiSC® partner. Vi arbejder med DiSC på forskellige måder alt efter hvilket område af organisationen, der skal optimeres.

 

Når du køber en DiSC profilanalyse hos os, får du en omfattende rapport med specifikke input om udviklingen af teampræstationer, som både kan bruges af ledere og internt i teams.

 

Vælg mellem forskellige DiSC profilanalyser

Vi har et stort udvalg af DiSC profilanalyser, der alle har til formål at øge bevidstheden omkringmenneskers adfærd for at forbedre intern kommunikation, teamwork og produktivitet i organisationer.

 

En DiSC profilanalyse kan både bruges, når du arbejder med din personlige udvikling som leder, og når du arbejder med dine medarbejdere. Du kan med fordel bruge DiSC som profilværktøj, når du ønsker at styrke relationerne på arbejdspladsen, fremme dit teams effektivitet og produktivitet eller blive bedre til at tilpasse din salgsstil til din kundes købsstil samt lukke flere salg.

Opnå et solidt fundament til virksomhedsudvikling med DiSC

DiSC er et nemt og intuitivt udviklingsværktøj at implementere i virksomheder.

DiSC personprofiler giver ikke kun hver enkel medarbejder øget selvindsigt, men kan også bruges til at opbygge en fælles forståelsesramme og et fælles sprog i virksomheden.

Dermed får I  et solidt fundament for at arbejde målrettet med udvikling af virksomheden.

Du kan læse mere om vores forskellige DiSC profilanalyser i vores webshop

DISC SKABER ET DYBERE GRUNDLAG FOR INDIVID-, LEDELSES- OG GRUPPEUDVIKLING.

Hvad er formålet med DiSC?

DiSC er et udviklingsværktøj, der hvert år anvendes af mere end en million mennesker til at skabe personlig udvikling, teamwork og produktivitet på arbejdspladsen. DiSC skaber dermed et dybere grundlag for individ-, ledelses- og gruppeudvikling.

DiSC har mange forskellige formål og fungerer som en analyse af personprofiler med afsæt i forskellige tilgange til udvikling. Uanset det endelige mål kan det bidrage til en dybere forståelse for den adfærd, der kommer til udtryk ved både ledere og medarbejdere.

 

DiSC som værktøj til at imødekomme diversitet og fremme inklusion

Virksomheder arbejder i højere grad strategisk mod øget diversitet og inklusion som følge af et altoverskyggende behov for at inkludere medarbejdere og imødekomme forskelligheder på arbejdspladsen.

Med DiSC kan I sætte fokus på diversitet på arbejdspladsen og skabe en inkluderende kultur med forståelse for forskelligheder.

På vores webshop kan du tilgå People & Performances udbud af DiSC-produkter

Hvilke DiSC-produkter tilbyder People & Performance?

People & Performance tilbyder en lang række DiSC-personprofiler, som hver især har til formål at skabe forståelse for menneskers adfærd for derigennem at kunne forbedre den interne kommunikation, teamwork og produktivitet i organisationer.

På vores webshop kan du tilgå People & Performances udbud af DiSC-produkter.

De fire DiSC-profiler

DiSC-modellen hjælper med at skabe harmoni og resultater hos en given organisation. Dette gør den ved at sikre en bedre forståelse for organisationsmedlemmernes styrker og begrænsninger, og hvordan disse kan bruges til organisationens fordel.

En DiSC-profil giver et indblik i de præferencer, der influerer vores adfærd.

Tag fat i os, når det passer dig

Tag fat i os, når det passer dig

Lad os høre fra dig, så vi kan tage en snak om dine behov inden for strategi-og forrretningsudvikling og lederudvikling.

Du altid velkommen til at kontakte os, og så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Udfyld formularen eller ring direkte til os

We change business impact and make it stick

Mød vores People & deres Performance

People & Performance er et team af engagerede tænkere og praktikere, der alle arbejder målrettet med at levere det ”&”, der forbinder mennesker og performance.

Vi har kontorer i København og Aarhus samt erfarne kolleger i 12 andre lande.