03/02/2022

Distance- og forandringsledelse i Tajco

Distance- og forandringsledelse har været i centrum for samarbejdet mellem Tajco og People & Performance. Forløbet var bygget op med henblik på at fremme samarbejdet på tværs af deres lokationer i Danmark, Tyskland og Kina.

Vil du vide mere?

Torben Nørby

Torben Nørby

CEO and Co-Founder

tn@pphr.com

+45 2339 7595

Se profil

Distance- og forandringsledelse har været i centrum for samarbejdet mellem Tajco og People & Performance. Forløbet var bygget op med henblik på at fremme samarbejdet på tværs af deres lokationer i Danmark, Tyskland og Kina.

Mija Lønvig Frandsen, Group Vice President i Tajco, udtaler følgende om samarbejdet med People & Performance:

”Det gode ved People & Performance er at de er en one-stop-shop når det kommer til udvikling af ledere, lederteams og organisationens evne til at performe og at man både kan få ”off the shelf” ledertræningsforløb, men også helt skræddersyede løsninger for både ledere og teams er en stor fordel. People & Performance har fagligheden i top og er dygtige til at skræddersy værktøjerne såvel som den måde hvorpå man tilgår et forløb. Et eksempel er People & Performance’ investering i et virkeligt professionelt setup til virtuel undervisning der gør træningen meget interaktiv – dygtige konsulenter og ideelle betingelser i forbindelse med online træning (herunder udstyr) har for alvor flyttet classroom træningen ind i det virtuelle miljø.”

Der var et særligt fokus på at tackle udfordringer, men også på at identificere de potentialer, der opstår, når kulturer, mennesker og teknologi skal samarbejde under nye forhold.

Mija Lønvig Frandsen udtaler følgende om den forretningsmæssige effekt af forløbet:

”People & Performance har i alle tre organisationer bidraget til at løfte niveauet for ledelse og har fået de respektive lederes organisationer til at fungere, trives og levere. De har gjort os i stand til at håndtere konkrete ledelsesmæssige udfordringer som f.eks. distance- eller forandringsledelse. I alle tilfældene har omdrejningspunktet været de forretningsresultater vi gerne ville have skabt gennem ledelse og en effektiv organisation – og det har virket!”

Mija Lønvig Frandsen tilføjer afslutningsvist:

”Vi giver en klar anbefaling af People & Performance herfra. Jeg er meget tilfreds med det samarbejde vi har haft i de tre virksomheder jeg har været i over de seneste 15 år. Evnen til at forstå forretningen i kombinationen med stærke konsulenter der kan noget forskelligt har skabt synlige resultater. People & Performance har kompetencer og erfaring til at håndtere også de helt tunge ledere med konsulenter der bringer ledelsesmæssig og forretningsmæssig erfaring til bordet og formår at kombinere dette med værktøjer og viden.”

BLIV INSPIRERET OG FÅ MERE VIDEN

Vores blog