Hvad vi tilbyder

Hvad vi tilbyder

I People & Performance leverer vi det ”&”, der forbinder mennesker og performance. Vi skaber skræddersyede løsninger ved at kombinere vores ekspertise inden for lederudvikling, salgsudvikling og forretningsudvikling – alt sammen for at skabe og udvikle performance.

Vi skaber resultater gennem et tæt samarbejde med vores kunder, og vi står på mål for vores mission:

We help local and global companies maximise their business performance by mobilising their people

Rekruttering

Leveret af vores partner
Compass Human Resources Group

Vores tilgang kombinerer research og erfaring, så resultatet virker i praksis

Lederudvikling

Vi gennemfører lederudviklingsprogrammer for en lang række af landets største og mest succesrige virksomheder på alle lederniveauer.

Vores tilgang kombinerer research og erfaring, så resultatet virker i praksis. Dette er ikke mindst muligt takket være vores fremragende trænere med lang ledererfaring og vores konsulenter med international erfaring.

people-and-performance-lederudvikling-lederudviklingsprogram

Vi hjælper med at nedbryde strategi til praksis.

Strategi-og Forretningsudvikling 

Vi fungerer som rådgiver, katalysator og sparringspartner for virksomheder med behov for en overordnet strategi. Vi hjælper med at nedbryde strategi til praksis.
 Alle vores indsigter bygger på erfaring med strategiprocesser, såvel nationalt som internationalt, og vores overordnede fokus er den evige udfordring: Hvordan implementerer vi strategien?

Vores tilgang kombinerer research og erfaring, så resultatet virker i praksis

Profiler & Analyser

Hos People & Performance tilbyder vi en bred portefølje af forskellige værktøjer, som kan anvendes i forbindelse med udvikling på forskellige niveauer.

Vores konsulenter har stor erfaring med oversættelse og anvendelse af vores mange profiler og analyser, sådan at de gavner både medarbejder, leder, team og organisation på bedste vis.

people-and-performance-skraeddersyet-lederudvikling-leder-coaching

Samarbejdspartner med People & Performance

Compass Human Resources Group

Har du brug for en stærk rekrutteringspartner, så anbefaler vi Compass Human Resources Group

Med Compass som din rekrutteringspartner vil du aldrig opleve generiske standardløsninger: Gennem dialog, forståelse og vores omfattende erfaring hjælper de dig med at finde de bedste kandidater til at styrke din virksomhed og forberede dig på fremtiden. Fordi de har et tæt samarbejde på tværs af organisationen, kan de udnytte deres kollektive ekspertise til at matche talenter med virksomheder på tværs af brancher og landegrænser.

people-and-performance-compass-human-resources-group-rekruttering

Tag fat i os, når det passer dig

Tag fat i os, når det passer dig

Lad os høre fra dig, så vi kan tage en snak om dine behov inden for strategi-og forrretningsudvikling og lederudvikling.

Du altid velkommen til at kontakte os, og så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Udfyld formularen eller ring direkte til os.