Hvad vi tilbyder

Hvad vi tilbyder

I People & Performance leverer vi det ”&”, der forbinder mennesker og performance. Vi skaber skræddersyede løsninger ved at kombinere vores ekspertise inden for lederudvikling, salgsudvikling og forretningsudvikling – alt sammen for at skabe og udvikle performance.

Vi skaber resultater gennem et tæt samarbejde med vores kunder, og vi står på mål for vores mission:

We help local and global companies maximise their business performance by mobilising their people

VORES TILGANG KOMBINERER RESEARCH OG ERFARING, SÅ RESULTATET VIRKER I PRAKSIS

Lederudvikling

Vi gennemfører lederudviklingsprogrammer for en lang række af landets største og mest succesrige virksomheder på alle lederniveauer.

Vores tilgang kombinerer research og erfaring, så resultatet virker i praksis. Dette er ikke mindst muligt takket være vores fremragende trænere med lang ledererfaring og vores konsulenter med international erfaring.

people-and-performance-lederudvikling-lederudviklingsprogram

VI HJÆLPER MED AT NEDBRYDE STRATEGI TIL PRAKSIS

Strategiudvikling & strategirådgivning

Vi fungerer som rådgiver, katalysator og sparringspartner for virksomheder med behov for en overordnet strategi. Vi hjælper med at nedbryde strategi til praksis.

Alle vores indsigter bygger på erfaring med strategiprocesser, såvel nationalt som internationalt, og vores overordnede fokus er den evige udfordring: Hvordan implementerer vi strategien?

NÅ JERES FULDE MARKEDSPOTENTIALE

Forretningsudvikling

Gennem skræddersyede forløb hjælper vi organisationer med at nå deres forretningsstrategiske mål og indfri deres vækstpotentiale.

På baggrund af forskningsbaserede metoder og processer faciliterer People & Performance alle aspekter inden for forretningsudvikling.

UDVIKL DIG SOM LEDER OG NÅ DIT FULDE POTENTIALE

Executive coaching

Vi hjælper ledere med at blive bevidste om og nå deres fulde potentiale. Det gør vi ved at facilitere den proces, der gør, at du kan udvikle dig som leder.

Når du tager et coachingforløb hos People & Performance, kommer du til at indgå i en gensidig relation, hvor vi agerer som sparringspartner, der sætter dig i stand til selv at finde løsningerne på dine udfordringer.

TEAMUDVIKLING, DER STYRKER VIRKSOMHEDENS EKSEKVERINGSKRAFT

Management teamudvikling

Gennem forskningsbaserede metoder faciliterer vi teamudviklingsforløb for management teams, der hjælper jer til at skabe bedre forretningsresultater og sammenhængskraft i teamet.

Ved at udfordre ledergruppens nuværende setup, hjælper vi jer med at udvikle et lederteam, der skaber større værdi for virksomheden.

Vores tilgang kombinerer research og erfaring, så resultatet virker i praksis

Profiler & Analyser

Hos People & Performance tilbyder vi en bred portefølje af forskellige værktøjer, som kan anvendes i forbindelse med udvikling på forskellige niveauer.

Vores konsulenter har stor erfaring med oversættelse og anvendelse af vores mange profiler og analyser, så de gavner både medarbejder, leder, team og organisation på bedste vis.

people-and-performance-skraeddersyet-lederudvikling-leder-coaching

SAMARBEJDSPARTNER MED PEOPLE & PERFORMANCE

Compass Human Resources Group

Har du brug for en stærk rekrutteringspartner, så anbefaler vi Compass Human Resources Group. Med Compass som din rekrutteringspartner vil du aldrig opleve generiske standardløsninger: Gennem dialog, forståelse og vores omfattende erfaring hjælper dig med at finde de bedste kandidater til at styrke din virksomhed og forberede dig på fremtiden. Fordi de har et tæt samarbejde på tværs af organisationen, kan de udnytte deres kollektive ekspertise til at matche talenter med virksomheder på tværs af brancher og landegrænser.

BLIV INSPIRERET OG FORBEDR DIN VIDEN!

Vores blog

Tag fat i os, når det passer dig

Tag fat i os, når det passer dig

Lad os høre fra dig, så vi kan tage en snak om dine behov inden for strategi-og forrretningsudvikling og lederudvikling.

Du altid velkommen til at kontakte os, og så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Udfyld formularen eller ring direkte til os.