15/02/2022

Ledelsesakademi i Unifeeder

People & Performance har sammen med Unifeeder udviklet Unifeeder Academy, der er en kursusrække som består af uddannelse for deres nøglepersoner i organisationen.

Vil du vide mere?

Torben Nørby

Torben Nørby

CEO and Co-Founder

tn@pphr.com

+45 2339 7595

Se profil

People & Performance har sammen med Unifeeder udviklet Unifeeder Academy, der er et forløb som består af uddannelse for deres nøglepersoner i organisationen. Uddannelsen indeholder forskellige moduler hvor nøglerne indenfor blandt andet driftsstyring og Business Development er i fokus.

Annemette Jepsen, COO, Global Business Support i Unifeeder udtaler følgende om samarbejdet med People & Performance:

“Da vi besluttede at lave vores Academy, var det vigtigt, at det var skræddersyet til os, at det repræsenterede vores værdier, og var bygget på vores business model. People & Performance gjorde et fint forarbejde, hvor de interviewede nøglepersoner i virksomheden. Baseret på det, lavede de et programforslag, som vi så sammen har rettet til. De har været både lydhøre og fleksible, når vi ønskede at ændre retning, og vi har fået program, der kombinerer virksomhedens udtryk og holdninger med People & Performances erfaring i indlæring.”

Annemette Jepsen udtaler følgende om den forretningsmæssige effekt af forløbet:

“Vores Academy har været med til at binde virksomheden sammen. Det har givet vores specialister og eksperter en fælles forståelse for, hvad virksomheden er, og hvordan vi arbejder. Det har givet konkrete værktøjer til ledelse og udvikling af både forretning og medarbejdere.”

Annemette Jepsen tilføjer afslutningsvist:

“Jeg anbefaler People & Performance. De er lyttende og fleksible, og sælger ikke bare et standardkoncept, men arbejder sammen med virksomheden om at skabe netop det program, der er behov for.”

Er I på udkig efter at etablere eller forbedre jeres Leadership Academy?

Hos People & Performance forstår vi, hvor vigtigt det er, at dine ledere tilegner sig de rette færdigheder for at styrke væksten i din organisation.

Vores e-bog “Three strategic choices for Leadership Academies” er skræddersyet til dig, der ønsker at tage din lederudvikling til nye højder. 

Grib muligheden og udforsk de afgørende strategiske valg, der skal til for at sikre, at dit Leadership Academy bliver en succes.

Klik her for at downloade e-bogen og kickstarte din lederudvikling i dag!

people-and-performance-three-strategic-choices-for-leadership-academies

BLIV INSPIRERET OG FÅ MERE VIDEN

Vores blog