04/05/2022

Bedre resultater gennem bedre samarbejde i Würth

People & Performance støttede udviklingen af nye processer med fokus på tillid, forpligtelse og konfliktløsning i Würths ledergruppe for at skabe resultater sammen.

Vil du vide mere?

Kasper Urth

Kasper Urth

COO and Co-Founder

ku@pphr.com

+45 4060 9123

Se profil

Würth Danmark A/S er Danmarks største B2B-salgsorganisation, og beskæftiger godt 600 medarbejdere. Virksomheden sælger forbrugsvarer til den samlede håndværkerbranche i Danmark og leverer alt fra skruer til brusehoveder.

På baggrund af en omstrukturering Würths ledergruppe, blev der brug for stærke rammer og nye værktøjer til at håndtere de udfordringer, som omstruktureringen medførte. Derfor valgte Würth i samarbejde med People & Performance, at faciliterer et skræddersyet forløb for den nye ledergruppe med fokus på at styrke Würths resultater gennem bedre samarbejde og stærkere fællesskab.

“Det var en rejse, der var vigtigt for mig, at vi tog i fællesskab og blev guidet af en, der kunne udfordre os undervejs,” fortæller Donny Moerkerk, der er administrerende direktør i Würth Danmark, om hvorfor de netop valgte at samarbejde med People & Performance.

Ledergruppen er blevet afstemt og sammentømret

People & Performance støttede udviklingen af nye processer, hvor der blev fokuseret på at skabe tillid og forpligtelse på tværs af Würths nye ledergruppe, og styrke deres evne til at håndtere konflikter, holde hinanden anden ansvarlige, og i sidste ende skabe resultater i fællesskab.

“Coronahåndtering, strategiske beslutninger, afstemninger, konflikter og uoverensstemmelser har vi været gode til at håndtere undervejs. I sidste ende oplever jeg en sammentømret ledergruppe, som gør, at organisationen Würth Danmark oplever en ledergruppe, der er afstemt, står sammen og taler med en fælles tone,” fortæller Donny Moerkerk og tilføjer, ”at det gode samarbejde i ledergruppen har skabt mere tryghed i organisationen og i sidste ende medvirket til gode resultater.”

Et godt samarbejde med People & Performance

I processen var det vigtigt, at People & Performance og Kasper Urth, som er COO/Co-founder i People & Performance, var god til at fornemme de respektive kollegaer i ledergruppen og jargonen imellem dem for at skabe det rette rum for udvikling:

“Jeg oplevede klart, at Kasper hurtigt blev accepteret i den faciliterende rolle og derfor hurtigt havde den accept og tillid, der skulle til for, at han kunne udfordre os. Det har jeg kun oplevet som en rigtig god proces,” udtaler Donny Moerkerk om oplevelsen med Kasper og uddyber:

“Det generelle samarbejde med People & Performance og Kasper har været gnidningsfrit og praktisk orienteret. Vi har haft en åben og ærlig dialog, hvor Kasper er kommet med et oplæg med sine input. Når vi har tilpasset det med vores tanker og ønsker, er der altid kommet noget godt ud af det. Og det er også derfor, vi vælger at tage næste skridt med lederudvikling på næste level i virksomheden.”

BLIV INSPIRERET OG FÅ MERE VIDEN

Vores blog