25/08/2022

Et styrket samarbejde gennem lederudviklingsforløb hos GRAM Equipment

Samarbejdet mellem Gram Equipment og People & Performance har fremmet samarbejdet på tværs af ledergruppen

Vil du vide mere?

Kasper Urth

Kasper Urth

COO and Co-Founder

ku@pphr.com

+45 4060 9123

Se profil

Gram Equipment er den førende globale leverandør af avanceret udstyr og procesinstallationer til industriel isproduktion, og virksomheden har siden 2018 været igennem flere strukturelle ændringer i alle ledelseslag. Derfor har Gram Equipment gennemført Group Management- og lederudvikling i tæt samarbejde med People & Performance.

Efter mange omstruktureringer og nye ansigter i deres team i Group Management var der behov for at styrke teamets samarbejde:

”Vi trængte til at bruge noget tid sammen, som ikke kun handler om at løse de rent forretningsmæssige opgaver, men også opbygge en relation, så vi arbejder godt sammen om det”, siger Anne Højgaard Diechmann, VP Human Resources i Gram Equipment.

Formålet med samarbejdet var derfor, at det øverste ledelseslag fik et løft og gennemgik ledelsestræning, før de øvrige ledere gennemgik lignende lederudviklingsforløb. Teamet i Group Management kunne dermed afprøve nogle af de nyligt tillærte ledelsesværktøjer til at træne de øvrige ledere, og samtidig skabte det også en genkendelighed og et fælles sprog på tværs af alle ledelseslag i Gram Equipment.

Stor effekt på samarbejdet, tilliden og den igangværende strategiproces

Samarbejdet mellem Gram Equipment og People & Performance har fremmet samarbejdet på tværs af ledergruppen, men lederteamet har også gjort gavn af individuel coaching og feedback på Hogan Personality Assessment, hvor lederne har fået individuel coaching for at fremme deres individuelle lederegenskaber.

Lederudviklingsforløbet kan derfor mærkes på forskellige forretningsmæssige parametre. Blandingen af online og fysisk træning giver positive tilbagemeldinger om et styrket samarbejde, og der opbygges et stærkt tillidsforhold blandt ledelsen ved at bruge en masse tid sammen. Desuden fortæller Anne Højgaard Diechmann, at udviklingsforløbet er i tråd med den igangværende strategiproces:

”… vi er godt klar over, at strategi jo ikke bare kommer af, at man formulerer det, men det kommer også af, at man udlever det, og at man får andre med på det. Så det synes jeg bestemt, der er en sammenhæng i”.

Tilfreds med samarbejdet

Anne Højgaard Diechmann konkluderer desuden, at der har været generel opbakning fra bestyrelsen til at tilegne sig nye ledelsesværktøjer, og at hun personligt anbefaler People & Performance til andre, fordi det har gavnet den måde, ledelsen arbejder sammen på:

“Jeg vil bestemt gerne anbefale People & Performance. Det gør jeg egentlig allerede, når nogen har spurgt til vores programmer og hvem, vi har kørt det sammen med. Så har jeg da ikke lagt skjul på, at det er sammen med People & Performance”, siger Anne Højgaard Diechmann.

BLIV INSPIRERET OG FÅ MERE VIDEN

Vores blog