25/12/2021

Udviklingsprogram i Verisure

Som Nordens førende alarmselskab oplever Verisure en høj vækst, der sætter pres på forretningen og kræver en stærk og samlet ledergruppe til at drive virksomheden fremad.

Vil du vide mere?

Som Nordens førende alarmselskab oplever Verisure en høj vækst, der sætter pres på forretningen og kræver en stærk og samlet ledergruppe til at drive virksomheden fremad. For at sikre, at deres ledere var klædt ordentligt på til denne opgave, har Verisure og People & Performance gennem et målrettet udviklingsprogram styrket lederne individuelt og sammen som ledergruppe.

Caroline Møller, HR Development Manager hos Verisure, udtaler om samarbejdet med People & Performance:

”People & Performance har en meget praktisk approach til ledelse også uden, at det mister tyngde ift. ledelsesteorier. De evner at tale uformelt og direkte, hvilket passer rigtig godt til vores ledere. Vi oplever et reelt partnerskab i samarbejdet.”

Det er helt essentielt under disse forløb, at ledelsestræningen er relaterbar, så lederne kan integrere deres læring i deres daglige virke med det resultat, at deres medarbejdere kan mærke en positiv effekt. Samtidig har udviklingsprogrammet ikke kun til formål at styrke den enkelte leder men også at styrke lederne som gruppe:

”Vores ledere er generelt vokset i lederrollen – de er mere præcise i deres kommunikation og målsætninger. De er blevet bedre til at håndtere de lidt mere svære situationer, hvor medarbejderne forventer, at deres leder træder i karakter. Derudover har udviklingsforløbene ikke mindst styrket lederne som samlet gruppe. De ser værdien i at sparre med hinanden og lære videre i dagligdagen”, fortæller Caroline Møller.

Caroline Møller tilføjer afslutningsvist:

”Vi vil gerne anbefale People & Performance til andre, der har behov for at få styrket deres organisatoriske fundament gennem deres ledere. Og hvor der er behov for at lederne ikke kun bliver klogere, men også handler klogt. Det har vi oplevet som en strategisk styrke i Verisure.”

BLIV INSPIRERET OG FÅ MERE VIDEN

Vores blog