23/10/2021

Hurtigere produktionstider, bedre kvalitet og øget indtjening i LM Wind Power

I tæt samarbejde med LM Wind Power identificerede People & Performance behovet for at ændre kulturen gennem ledelsen ude på fabrikkerne og behovet for at forankre kulturændringen lokalt.

Vil du vide mere?

Torben Nørby

Torben Nørby

CEO and Co-Founder

tn@pphr.com

+45 2339 7595

Se profil

LM Wind Power har gennem udrulningen af et globalt lederudviklingsprogram baseret på en train-the-trainer tilgang ændret ledelseskulturen blandt teamlederne på deres 13 fabrikker og derigennem opnået hurtigere produktionstider, forbedret kvalitet og øget indtjening.

LM Wind Power ønskede at ændre kulturen på deres 13 fabrikker rundt om i verden. LM Wind Power var klar over, at ved at ændre kulturen på fabrikkerne kunne de styrke eksekvering, produktionstid og kvalitet i frontlinjen.

I tæt samarbejde med LM Wind Power identificerede People & Performance behovet for at ændre kulturen gennem ledelsen ude på fabrikkerne og behovet for at forankre kulturændringen lokalt. Derfor udviklede People & Performance sammen med LM Wind Power et globalt lederudviklingsprogram rettet mod teamledere baseret på et train-the-trainerkoncept, som klædte interne trænere fra LM Wind Power på til at implementere programmet og sikre forankring lokalt. Lederudviklingsprogrammet integrerer LM Wind Powers værdier og værktøjer og omfatter blandt andet værdibaseret ledelse, forandringsledelse og udvikling af high-performingteams.

Resultatet blev udrulning af det globale lederudviklingsprogram på alle 13 fabrikker, hvor kulturen ændres gennem ledelsen, som i sidste ende giver hurtigere produktionstider, bedre kvalitet og derigennem øget indtjening.

BLIV INSPIRERET OG FÅ MERE VIDEN

Vores blog