Profiler & Analyser

Profiler & Analyser

Hos People & Performance tilbyder vi en bred portefølje af forskellige værktøjer, som kan anvendes i forbindelse med udvikling på forskellige niveauer.

Vi tilbyder en bred portefølje af forskellige værktøjer, som kan anvendes i forbindelse med udvikling på forskellige niveauer.

Profiler & Analyser

Vores konsulenter har stor erfaring med oversættelse og anvendelse af vores mange profiler og analyser, sådan at de gavner både medarbejder, leder, team og organisation på bedste vis.
På denne side har du mulighed for at orientere dig i nogle af de mange profiler og analyser, som vi tilbyder og hvordan vi anvender dem.
Enkelte af vores tests kan bestilles direkte i vores webshop, mens du har mulighed for at høre mere dybdegående om nogle af vores mange muligheder ved at kontakte os her. 
;

Hogan Assessment

;

DiSC

belys individets personlighed i erhvervssituationer og forudsige arbejdspræstation, værdier og potentialer

Hogan Assessment

Hos People & Performance anvender vi Hogan Assessment for at belyse individets personlighed i erhvervssituationer og forudsige arbejdspræstation, værdier og potentialer.

Inden for Hogan Assessment skelner man mellem tre overordnede testprofiler:

» Hogan Personality Inventory (HPI) måler personlighed og beskriver blandt andet, hvordan man håndterer stress, omgås andre, tilgår sine arbejdsopgaver an og løser problemer.

» Leadership Forecast Values (MVPI) beskriver personens kerneværdier, motiver og interesser, som danner baggrund for at forstå hvilken type job og arbejdskultur, som man trives i.

» Hogan Development Survey (HDS) måler adfærd, der vil kunne undergrave eller hæmme en persons evne til at opbygge relationer og performe i jobbet.

Vi anvender oftest Hogans i forbindelse med lederudvikling, herunder som led i executive coaching, ledersparring, management teams, leder assessment, samt i rekrutterings-øjemed.

Opbyg et fælles sprog om adfærd og holdninger

En verden af DiSC

Hos People & Performance arbejder vi med DiSC på forskellige måder, alt efter hvilket område af organisationen der skal optimeres

DiSC er et af verdens mest anerkendte personlighedstestværktøjer og har dokumenteret indflydelse på ledelse og teampræstation. Den DiSC, der tilbydes i People & Performance-værktøjskassen, leverer en omfattende rapport med specifikke input om udviklingen af teampræstationer, som både kan bruges af ledere og teams

DiSC tilbyder en letforståelig personlighedsprofil, der giver dig mulighed for at opbygge et fælles sprog om adfærd og holdninger. Derudover giver DiSC mulighed for at øge din selvbevidsthed og forbedre kommunikation, samarbejde og indflydelse fra mennesker. DiSC peger således på, hvordan man opnår høj ydeevne gennem teamwork.

 

Tag fat i os, når det passer dig

Tag fat i os, når det passer dig

Lad os høre fra dig, så vi kan tage en snak om dine behov inden for strategi-og forrretningsudvikling og lederudvikling.

Du altid velkommen til at kontakte os, og så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Udfyld formularen eller ring direkte til os