22/02/2022

Implementering af ledelsesprincipper og værdibaseret adfærd i Elopak

People & Performance har støttet Elopaks udvikling og implementering af deres redefinerede vision og mission.

Vil du vide mere?

Anni Vind Frandsen

Anni Vind Frandsen

Partner

avf@pphr.com

+45 4045 7730

Se profil

Kasper Urth

Kasper Urth

COO and Co-Founder

ku@pphr.com

+45 4060 9123

Se profil

People & Performance har støttet Elopaks udvikling og implementering af deres redefinerede vision og mission. Fokus har været på implementering af ledelsesprincipper og medarbejdernes præstationsadfærd.

Dette har været muligt gennem workshops med ledere og medarbejdere, der er blevet faciliteret af People & Performance. Disse workshops har været baseret på et tæt samarbejde, vejledning og sparring med Elopak samt et 360-graders leder-øjebliksbillede for at identificere den nuværende adfærd i organisationen.

Nete Bechmann, Chief Human Resource Officer (CHRO) i Elopak, nævner følgende om samarbejdet med People & Performance:

“Vi har samarbejdet med People & Performance i det meste af 2021 om vores fremtidige kultur i Elopak. Vi redefinerede vores vision og mission og gik fra værdier til adfærd. Sidstnævnte havde People & Performance en stor andel i, og det har gjort kulturændringen meget mere konkret. People & Performance har været involveret i og støttet hele organisationen”.

Gennem uddannelse af interne trænere, som senere vil kunne etablere en ny leder- og medarbejderadfærd i Elopak, er den fremtidige udvikling sikret. Nete Bechmann nævner følgende om den forretningsmæssige effekt af kurset:

“Vi har skabt en langt bedre sammenhæng mellem vision, mission og strategi og har afklaret den kultur, der er nødvendig for at få succes med strategien. Kultur i form af ledelses- og medarbejderadfærd. Kulturforandringer skabes ikke på så kort tid, men vi kan allerede nu se og mærke, hvordan flere dele af organisationen har taget det til sig og begynder at bruge det aktivt i forandringsarbejdet. People & Performance har leveret en del af det fundament, der er nødvendigt for at sikre en effektiv organisatorisk præstation”.

Nete Bachmann tilføjer til sidst:

“Jeg vil anbefale People & Performance til andre, fordi de har en god balance mellem et teoretisk konceptapparat og konkrete metoder/løsninger. Deres metoder og ideer er relativt enkle, bliver kommunikeret på en enkel måde, og derfor bliver implementeringen af løsningerne enklere for organisationen. De forstår virksomhedens udfordringer, er gode til at lytte og nemme at arbejde sammen med”.

BLIV INSPIRERET OG FÅ MERE VIDEN

Vores blog