03/11/2021

Lederudviklingsprogram i Espersen

Espersen ønskede at skabe en vinderkultur blandt deres ledere og medarbejdere for at sikre den ønskede forretningsmæssige fremdrift.

Vil du vide mere?

Torben Nørby

Torben Nørby

CEO and Co-Founder

tn@pphr.com

+45 2339 7595

Se profil

Lederudviklingsprogram for 120 ledere på tværs af otte lande giver et fælles sprog omkring ledelse, rykker på medarbejdernes adfærd og skaber fundamentet for en vinderkultur i Espersen.

Espersen ønskede at skabe en vinderkultur blandt deres ledere og medarbejdere for at sikre den ønskede forretningsmæssige fremdrift. Espersen var klar over, at dette krævede en tilgang og et fælles ledelsessprog for at lykkes. Espersen ønskede at indgå et samarbejde med People & Performance for at identificere, præcist hvad dette krævede og komme med en konkret implementerbar løsning.

People & Performance og Espersen arbejdede tæt sammen for at identificere hvilke ledelseskompetencer og værdier, der er nødvendige for at skubbe kulturen og forretningen i den ønskede retning. På baggrund af dette udviklede People & Performance et lederudviklingsprogram for 120 ledere på tværs af otte lande som skabte et solidt fundament og fælles sprog omkring ledelse i Espersen.

Resultatet af at alle 120 ledere sammensat på tværs af alle otte lande har været i gennem samme lederudviklingsprogram har skabt et solidt og fælles fundament for ledelse, som tydeligt afspejles og måles i medarbejdernes adfærd. Derudover har det skubbet Espersen i den rigtige retning i forhold til at skabe den ønskede vinderkultur. Espersen er ikke i tvivl om, at resultatet vil afspejles i næste Corporate Culture undersøgelse.

BLIV INSPIRERET OG FÅ MERE VIDEN

Vores blog