11/11/2022

DiSC som redskab i udviklings- og rekrutteringsprocesser hos P. Lindberg

Hos P. Lindberg er samarbejde og kommunikation blevet styrket ved hjælp af DiSC. Værktøjet er med til at give P. Lindberg de nuancer, der er behov for i organisationen.

Vil du vide mere?

Kasper Urth

Kasper Urth

COO and Co-Founder

ku@pphr.com

+45 4060 9123

Se profil

P. Lindberg anvender DiSC i forbindelse med udvikling og rekrutteringsprocesser. Virksomheden har succes med at anvende DiSC til at forstå medarbejderes profiler, kandidaters profiler, samt hvordan profilerne potentielt kan komplimentere hinanden.

Hos P. Lindberg er samarbejde og kommunikation blevet styrket ved hjælp af DiSC. Værktøjet er med til at give P. Lindberg de nuancer, der er behov for i organisationen.

Charlotte Sønnichsen er HR Manager hos P. Lindberg. Gennem tæt samarbejde med People & Performance har P. Lindberg implementeret DiSC som et værktøj i udviklings- og rekrutteringsprocesser.

Hvorfor valgte I at arbejde med DiSC som værktøj?

”Vi var på udkig efter et værktøj, der var relevant i forhold til rekruttering og udvikling. Valget faldt på DiSC, da det giver de nuancer, vi har behov for i vores organisation – samtidig med, at DiSC er letforståeligt for brugerne”.

Hvad får P. Lindberg ud af det? Hvad giver det dig og din organisation?

”I rekruttering er DiSC for mig et værktøj til bedre forståelse af den kandidat, jeg sidder over for. Det giver mig en retning i min spørgeramme og en mulighed for at afprøve forskellige hypoteser. Sammen med samtalerne, cases, referencer og evt. testværktøjer, oplever jeg, at det giver en bedre rekrutterings- og udvælgelsesproces.

Som del af en udviklingsproces giver DiSC den enkelte en forståelse af egen profil. Det bliver lettere for den enkelte at sætte ord på, hvordan han eller hun foretrækker at samarbejde, og hvilke karaktertræk, der kendetegner dem. Når det bliver lagt sammen med en forståelse af andre profiler og måden, profilerne komplimenterer hinanden, så oplever jeg, at samarbejde og kommunikation bliver langt lettere i det daglige”.

Hvad synes I om rapportformatet?

”DiSC-rapporten er udførlig og er lavet på en sådan måde, at man både kan dykke ned i enkelte områder, men man kan også gå i dybden med sin profil”.

Hvorfor er det et godt supplement til en rekruttering?

”DiSC er for os et redskab i rekrutteringsprocessen på lige fod med samtaler, referencer, cases, logiske test mm. Det er et godt supplement, da det giver anledning til at være nysgerrig på nogle områder, jeg måske ikke ville være kommet omkring, hvis jeg ikke havde profilen at spørge ud fra”.

Har I anvendt andre af Wileys produkter? Hvad synes I om produktet?

”Ja, det har vi. Som led i udviklingen af vores lederteam benytter vi Patrick Lencioni’s 5 dysfunktioner i et team (The Five Behaviours of a Cohesive Team), og det har været et virkelig godt redskab for os. Det italesætter, hvad der skal til for at skabe et godt team, og materialet omkring produktet giver en retning i udviklingen af teamet”.

Hvad kan jeg få ud af min DiSC-profil?

DiSC-analysen skaber et overblik over vores forskellige verdenssyn, styrker og begrænsninger. Analysen er et udviklingsredskab til at skabe mere klar kommunikation på arbejdspladsen for at forhindre misforståelser og forbedre performance.

BLIV INSPIRERET OG FÅ MERE VIDEN

Vores blog